Michael Douglas: Hvor var Catherine?

Douglas kom alene til Golden Globe-festen

Michael Douglas med sin Golden Globe. (AP Photo)
Michael Douglas med sin Golden Globe. (AP Photo)

Stjerneparret Michael Douglas, 69 år, og Catherine Zeta-Jones, 44 år, er i den seneste tid blevet set sammen flere gange efter en separation sidste år. Men til nattens Golden Globe-uddeling var han dog vældig alene igen, skriver seher.no.

I august sidste år blev det opdaget at det mægtige Hollywood-par havde søgt om separation efter 13 års ægteskab.Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones. (PA Photos)
Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones. (PA Photos)


De sidste år havde været præget af Douglas' kræftsygdom og Zeta-Jones' bipolare lidelse, og rygter om et brud har der længe været i pressen.

Nu så det så ud som om, at parret havde fået en god start på det nye år. I slutningen af december sidste år blev Douglas og Zeta-Jones for første gang set sammen - endda med deres ringe på den højre hånds ringefingre.

Golden Globe
Men i nat var Michael Douglas så alene igen.

Til Golden Globe-uddelingen vandt Douglas dog prisen for 'Bedste skuespiller i en mini-serie' for sin rolle som Liberace i 'Behind the Candelabra'.

Douglas og Zeta-Jones kæmper for ægteskabetDouglas og Zeta-Jones sammen igenMichael Douglas nægter ægteskabskrise

Douglas takkede blandt andet skuespilleren Matt Damon for prisen, men afsluttede med en hyldest til familien:

- Catherine, Carys, Cameron og Dylan. Jeg giver jer al min kærlighed, sagde han og gik ned fra scenen.

Den amerikanske skuespiller giftede sig med den walisiske skønhed i 2000. De har børnene Carys, 10 år, og Dylan, 13 år, sammen. Cameron Douglas, 35 år, er Michael Douglas' søn fra forholdet med Diandra Luker.