Paul Potts kone: Han giver mig grå hår i hovedet

Den britiske sanger og hans kone Julie-Ann driller hinanden kærligt under gallapremieren på filmen 'One Chance' om Paul Potts liv

Paul Potts har været sammen med sin kone Julie-Ann i 13 år. De elsker at drille hinanden.(Foto: Anthon Unger)
Paul Potts har været sammen med sin kone Julie-Ann i 13 år. De elsker at drille hinanden.(Foto: Anthon Unger)

- Det er altid skønt at være i Danmark. Jeg elsker publikum her i landet. Og København er en utrolig dejlig by. Jeg har lavet ca. 40 shows i Danmark på seks år. Og jeg har besøgt 17 forskellige danske byer på tre år. Det er altid godt at komme tilbage til Danmark, siger Paul Potts til Ekstra Bladet, da han ankommer til gallapremieren på filmen 'One Chance' i Imperial Biografen i København, hvor han før filmen også sang sit glansnummer 'Nessun Dorma' og efterfølgende sagde 'mange tak' på dansk tre gange i træk.

Paul Potts advarer mod talentkonkurrencerPaul Potts synger her Nessun Dorma i Imperial Biografen. Der var ikke et øje tørt.(Foto: Anthon Unger)
Paul Potts synger her Nessun Dorma i Imperial Biografen. Der var ikke et øje tørt.(Foto: Anthon Unger)


Hvordan er det at se dig selv spillet af en anden person i en film?

- Det er næsten surrealistisk. Men det er også en stor ære. Og jeg synes selv, at det er en virkelig god film. Iøvrigt er det jo mig selv, der synger sangene i filmen, fortæller Paul Potts, mens han står ved siden af sin elskede kone gennem 13 år, Julie-Ann Potts.

Paul Potts mener også, at filmen er morsom.

- Jeg synes, at skuespilleren James Corden gør et godt job med henblik på at spille mig. Han rammer lige den rette blanding af slapstick-humor og drama. Men han er dog ikke lige så klodset, som jeg er.

Paul Potts: - Jeg er bange hver gangPaul Potts ankommer sammen med sin kone Julie-Ann til Imperial Biografen i København, hvor han også sang sin berømte sang Nessun Dorma, før filmens start.(Foto: Anthon Unger)
Paul Potts ankommer sammen med sin kone Julie-Ann til Imperial Biografen i København, hvor han også sang sin berømte sang Nessun Dorma, før filmens start.(Foto: Anthon Unger)


Hvordan har livet været for dig siden du vandt Britain Gots Talent?

- De har været fantastisk. Jeg brugt 6½ år på at rejse verden rundt og synge mine sange. Og det elsker jeg. Og filmen er en slags kulmination på hele oplevelsen.

Jeg er en heldig mand
Ekstra Bladet henvender sig nu til Paul Potts kone Julie-Ann Potts og spørger hende, hvordan det er være gift med Paul Potts?

- Det er lige som at være gift med en hvilken som helst anden mand. Masser af problemer, siger Julie-Ann og skriger af grin, før hun tilføjer, at hun ikke kan sige for mange positive ord om sin mand.

- Det vil bare stige ham til hovedet, hvis jeg roser ham for meget. Men vi har nu været sammen i 13 år, siger Julie-Ann og Paul Potts bryder ind:

Ja, jeg er en meget heldig mand. Hun er måske knap så heldig.

9-årig operasanger begejster hele verdenPaul Potts og konen Julie-Ann stiller op til et foto sammen med en dansk fan.(Foto: Anthon Unger)
Paul Potts og konen Julie-Ann stiller op til et foto sammen med en dansk fan.(Foto: Anthon Unger)