David Hasselhoff får svensk talkshow

På svensk TV3 kan du fra den 24. februar se den amerikanske skuespiller, når han skal være vært på et svensk talkshow

David Hasselhoff - klar til svensk tv. (Foto: Bulls)
David Hasselhoff - klar til svensk tv. (Foto: Bulls)

Man tror umiddelbart, at det er en omgang fis og ballade, men nej. David Hasselhof skal simpelthen være den nye vært på et spritnyt talkshow - i Sverige.

Skuespilleren, der tidligere har vist sine talenter i røde badeshorts og drønet rundt i en talende bil, skal fra den 24. februar underholde de svenske TV-seere, som vært for talkshowet 'Hasselhoff - et svensk talkshow'. Han vil nemlig vise svenskerne, hvem han er og have det lidt sjovt.

- De, som ser showet, vil finde det underholdende og hjerteligt. Der vil være sjove indslag som 'Beat the Hoff', hvor jeg blandt andet konkurrerer mod verdens bedste bordtennisspillere, og så får jeg besøg af kendte gæster, som jeg ikke ved noget om, siger David Hasselhoff ifølge Dn.se.

Svensk komikerduo
Men hvordan lokker man selveste David Hasselhoff til Sverige?

Det skete over en frokost i Los Angeles, hvor skuespilleren blev overtalt til at være vært af den svenske komikerduo 'Filip og Fredrik'.

Se brystbombes sengefoto efter motionsorgiePamela Anderson skal løbe maraton for HaitiKvindelige komikere: Pamela sagde, vi skulle være nøgne

- Jeg blev forelsket i Sverige for flere år siden, da jeg besøgte Kalmar. Jeg tænkte: 'Hvorfor ikke lade disse mennesker vide, hvem jeg er?' For i Amerika har de allerede set mig, og i Storbritannien har jeg lavet en masse TV-shows, fortæller David Hasselhoff.

Han ved endnu ikke ret meget om sit talkshow, der får premiere den 24. februar. Optagelserne er ikke gået i gang, og skuespilleren har netop kun modtaget manuskriptet.