Justin Bieber pisser sine initialer i sneen

Bieber tissede efter sigende sine initialer, 'JB', i sneen i weekenden, mens har var i Aspen og snowboarde med vennerne

Justin Bieber har endnu engang gjot sig uheldigt bemærket. (Foto: AP)
Justin Bieber har endnu engang gjot sig uheldigt bemærket. (Foto: AP)


Bieber kan blive udvist fra USASelena Gomez til Bieber: Gå i terapiTV: Razzia hos Justin Bieber: Vennen taget med narko

'Believe'-hitmageren Bieber forkælede sig selv med en weekend med snowboarding sammen med vennerne i Aspen, Colorado, USA. Det endte dog med, at den 19-årige unge mand fik rettet pressens lys mod sig igen igen.

Ifølge tmz.com rejste Bieber med en bilkortege i søndags, da han hoppede ud på en privat vej i et rigt område og urinede 'JB' i sneen, mens han var omgivet af sine bodyguards.

Se billedet af popstjernens kunst her.

I sidste uge blev hans hus i Calabasas, Californien, gennemsøgt af politiet efter et æggeangreb på naboens hus, så man havde vel egentlig regnet med, at Justin så opførte sig ordentligt nu. Men nej.

Kagedåser
I forbindelse med politiets gennemsøgning af huset, fandt de stoffer og diverse ting til at indtage dem med - blandt andet to store kagedåser fyldt med marijuana.

Det skriver tmz.com.

Men tingene blev dog ikke beslaglagt, for politiet kiggede primært efter videoudstyr, og det er meget muligt, at en jagt efter kagedåser og så videre ville have gået ud over grænsen på deres ransagningsgodkendelse.

I mellemtiden har Justins familie opfordret ham til at søge hjælp ved et rehab for hans påståede brug af stoffer og hans adfærdsmæssige problemer.

En kilde sagde tidligere: - De folk, som bekymrer sig om Justin, og som er tættest på ham, ønsker at han ville overveje at få hjælp.

Politiet ransagede Justin Biebers husBieber kastede æg på naboens husBieber skal alligevel ikke pensioneres