Annonce:
Annonce:

Se bilerne i Bieber-sagen

Justin Biebers gule Lamborghini og rapperen Khalils røde Ferrari er beslaglagt af politiet i Miami

Yderst til venstre den røde ferrari, som rapperen Khalil kørte i, og yderst til højre er det Justin Biebers lejede gule Lamborghini. Bilerne er blevet beslaglagt af politiet.(Foto: AP)
Yderst til venstre den røde ferrari, som rapperen Khalil kørte i, og yderst til højre er det Justin Biebers lejede gule Lamborghini. Bilerne er blevet beslaglagt af politiet.(Foto: AP)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Fart og dyre biler kombineret med alkohol og stoffer kan være en yderst farlig cocktail. Det er også derfor, at politiet i Miami ikke ser med milde øjne på verdensstjernen Justin Biebers drag-race i beruset tilstand her til morgen.

Bieber råbte 'FUCK'-ord til politiet

Bieber og hans musikerven Khalil er blevet anholdt, og de to dyre biler, en gul lamborghini og en rød ferrari er blevet beslagtlagt af politiet. Der er også offentliggjort et billede af en politibil, der sandsynligvis køret væk med Bieber og Khalil umiddelbart efter deres anholdelse.

Justin Bieber anholdt i MiamiEn stor politi-van kører her angiveligt afsted med både Justin Bieber og Khalil efter anholdelsen.(Foto: AP)
En stor politi-van kører her angiveligt afsted med både Justin Bieber og Khalil efter anholdelsen.(Foto: AP)


Heldigt at Bieber ikke dræbte uskyldige

Den skandaleramte sanger Justin Bieber er også kommet under heftigt angreb fra den tidligere professionelle kvindelige wrestler Torrie Wilson, der er kæreste med den berømte wrestler Alex Rodriguez, der siger, at det er heldigt, at Bieber ikke kom til at dræbe uskyldige mennesker i forbindelse med sit drag-race her til morgen.

Annonce:

Hun skrev blandt andet på sin twitter:

- Jeg tror, at Justin Bieber ikke engang har hørt om, hvordan Nick Hogans drag-race endte her i Miami. Jeg takker Gud for, at ingen kom til skade.

Torrie Wilson henviser til Nick Hogans forfærdelige bilulykke i 2007, da han mistede kontrollen over sin bil under et drag-race i Florida og kørte direkte ind i et træ. En passager i bilen blev smadret til krøbling ved sammenstødet og har brug for 24 timers hjælp resten af sit liv.

Justin modsatte sig anholdelseEn politichef holder en mindre presse-konference i forbindelse med anholdensen af Justin Bieber.(Foto: All Over Press)
En politichef holder en mindre presse-konference i forbindelse med anholdensen af Justin Bieber.(Foto: All Over Press)


Annonce:
Annonce:
Annonce:
danmarks dyreste husdanmarks dyreste husdanmarks dyreste husdanmarks dyreste hus
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ode til Hejremanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: