Bieber havde lækker babe med i bilen

Se billederne af den unge 19-årige Chantel Jeffries, der var med i Justin Biebers lamborghini i forbindelse med anholdelsen

Den 19-årige skønhed er her fotograferet, mens hun kører rundt sammen med Justin Bieber i den gule lamborghini, han blev anholdt i.(Foto: instagram)
Den 19-årige skønhed er her fotograferet, mens hun kører rundt sammen med Justin Bieber i den gule lamborghini, han blev anholdt i.(Foto: instagram)

Lige før at Justin Bieber blev anholdt for spirituskørsel her til morgen , lagde han nogle billeder ud på de sociale medier, hvor han kørte rundt med en lækker ung babe i den gule lamborghini, som han lidt senere blev anholdt i.

Og det viser sig nu, at det er den 19-årige Chantel Jeffries, der blandt andet er kendt for at have dated P. Diddy's søn Justin Combs, den amerikanske fodboldspiller DeSean Jackson samt Biebers gode ven Lil Twist.

Justin Biebers forbryder-fotoChantel er her fotograferet i forbindelse med en modelopgave.(Foto: Instagram)
Chantel er her fotograferet i forbindelse med en modelopgave.(Foto: Instagram)


Bieber lagde selv et billede ud af den smukke Chantel, hvor hun sidder bag rattet i den gule lamborghini, hvor han skrev: Chantel kører mig en tur i lamborghinien.

Men lidt senere slettede Bieber igen billedet. Det skete lige omkring det tidspunkt, hvor han blev anholdt af politiet i Miami.

Bieber råbte 'FUCK'-ord til politietDen smukke Chantel Jeffries har datet flere kendte amerikanske mænd.(Foto: Instagram)
Den smukke Chantel Jeffries har datet flere kendte amerikanske mænd.(Foto: Instagram)


Ifølge Chantel Jeffries twitter-profil er hun student, model, dyre-elsker og en tænksom sjæl. Og på hendes Instagram vrimler det med model-billeder, hvor hun er iført bikinier.

Det er dog uvidst, om Chantel også var i den gule lamborghini, da Justin Bieber blev anholdt. Eller om hun kun var med i bilen i timerne før.

Justin Bieber anholdt i MiamiJustin modsatte sig anholdelse