Annonce:
Annonce:

Underskriftindsamling: Smid Bieber ud af USA

Tusindvis af amerikanere har allerede skrevet under. De vil nemlig gerne have sendt popfænomenet Justin Bieber tilbage til Canada

Justin Biebers popularitet er faldet betydeligt de seneste måneder. (Foto: Wenn.com)
Justin Biebers popularitet er faldet betydeligt de seneste måneder. (Foto: Wenn.com)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

En ting er at være upopulære blandt de lokale politimyndigheder. Noget helt andet er det at få en hel befolkning på nakken.

Justin Bieber anholdt i Miami

Og selvom der stadig er lang vej til de knap 320 millioner mennesker, der udgør USA's samlede indbyggertal, så er der allerede 40.000 utilfredse eller forargede borgere, der har skrevet under for en ganske særlig sag.

Bieber ud
De vil nemlig hellere end gerne give en hånd med at få smidt den unge og ombruste Justin Bieber tilbage til det Canada, der er hans hjemland. Det skriver Toronto Sun.

Bieber: I'm bad, I'm bad

- Vi, folket i de Forenede Stater, føler, at vi bliver fejlagtigt repræsenteret i popkulturens verden. Vi ser gerne, at den farlige, uforsvarlige, destruktive og stofmisbrugende Justin Bieber bliver udvist og får frataget sin arbejdstilladelse, skriver folkene bag indsamlingen.

Annonce:

Trussel
Han truer ikke blot vort folks sikkerhed, men er også en forfærdelig indflydelse på vores nations ungdom. Vi, folket, vil gerne fjerne Justin Bieber fra vores samfund, fortsætter de.

TV: Her bliver Biebers Lamborghini standset af politiet

Indsamlingen, der umiddelbart efter Biebers seneste anholdelse blev startet på den officielle hjemmeside whitehouse.org, er ikke den eneste af sin slags. I alt er der efterfølgende spiret 17 yderligere indsamlinger i vejret. Med sine 40.000 stemmer er den oprindelige indsamling dog stadig 60.000 fra at nå det mål, hvor det Hvide Hus overhovedet gider kigge på de mange stemmer.

Bieber råbte 'FUCK'-ord til politiet

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: