Annonce:
Annonce:

Kerrys frække højgravide selfie

Den britiske sanginde og tv-kendis Kerry Katona var på højgravid elskovs-weekend med sin forlovede George Kay

Her tager Kerry Katona en såkaldt 'selfie', mens hun kysser med sin forlovede George Kay under rejsen til Tenerife.(Foto: All Over Press)
Her tager Kerry Katona en såkaldt 'selfie', mens hun kysser med sin forlovede George Kay under rejsen til Tenerife.(Foto: All Over Press)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Den britiske sangerinde Kerry Katona fra bandet 'Atomic Kitten' har netop været på elskovs-weekend på Tenerife sammen med sin forlovede George Kay. Og her blev den blonde sangerinde, der er gravid i sjette måned opvartet som en dronning af sin muskuløse kæreste, der arbejder som fitness-instruktør.

Og ud fra paparazzi-billederne er der ingen tvivl om, at parret er helt vilde med hinanden. Der var i den grad tale om en elskovs-weekend, hvor Kerry og George næsten ikke kunne holde fingrene fra hinanden. Parret venter en datter, der forvenes at blive født i april måned. Det bliver således Kerry Katonas femte barn.Kerry og George kælede og kyssede konstant under hele ferien.(Foto: All Over Press)
Kerry og George kælede og kyssede konstant under hele ferien.(Foto: All Over Press)


Annonce:

Kerry har i forvejen Molly på 11 og Lilly-Sue på 10, som hun fik sammen med Westlife's-musikeren Brian McFadden, som hun giftede sig med i 2002, og så har hun Max på 5 og Heidi på seks år med sin anden ægtemand, Mark Croft. Nu er hun på vej til et tredje ægteskab med George Kay.

Jordan slået af babserival

Rejsen til Tenerife var en overraskelses-gave fra George Kay, der under hele turen optrådte som en sand gentleman overfor sin højgravide kone, der fik masser af kærtegn og ømhed.

Lige før rejsen til Tenerife skrev Kerry på sin twitter: George har overrasket mig men en fantastisk weekend-rejse. Det er lige noget, som jeg trænger til. Tak skat.

Senere twittede hun: Min kære lille datter i min mave. Det her er en lille huskeseddel. Du har hermed ca. 12 uger til at komme ud. De kærligste hilsener fra mor.

Kerry og den tidligere rugby-spiller George Kay blev forlovede i april måned sidste år. Han friede til Kerry i Blackpool Tower.

Stangstiv på direkte tvAtomic Kitten-stjerne holdt som gidselHer får Kerry et kys på halsen og lidt skuldermassage af George.(Foto: All Over Press)
Her får Kerry et kys på halsen og lidt skuldermassage af George.(Foto: All Over Press)


Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: