Skruk skuespiller: Drømmer konstant om børn

Emily VanCamp kan slet ikke vente med at få børn med kæresten, fortæller hun, efter hun er kommet i slutningen af 20'erne

For nogle kvinder kan længslen efter at blive mor fylde så meget, er det er svært at tænke på andet. Nogle gange kommer den snigende, andre kommer opstår længslen ud i det blå.

Det sidste er sket for skuespillerinden Emily VanCamp, der pludselig ikke kan tænke på andet end små, nuttede babyer.

Sexet sild er gravid

- Jeg tager mig selv i at drømme om det konstant. Når du er i slutningen af 20'erne, begynder du at indse, at du ikke længere kan kalde dig selv et barn, siger hun ifølge Female First.

28-årige VanCamp deler seng med kæresten Josh Browman, der også er skuespiller og ligesom hende medvirker i den amerikanske tv-serie "Revenge".

Selv om de to har været sammen siden 2011, er det meget lidt, hun har fortalt pressen om deres forhold. Hun gør nemlig en dyd ud af at adskille karrieren som skuespiller fra sit privatliv.

Skuespiller stalker sine børn på FacebookSkuespiller: Ingen trusser giver selvtillid

Ikke desto mindre delagtiggør hun nu hele verden i hendes planer om at etablere en familie.

Da hun blev spurgt, hvad der er mest overraskende ved hende selv, svarede hun ifølge Female First uden tøven.

- Hvor ivrig jeg er efter at få børn! Det har aldrig været særligt konkret, men nu har min søster lige fået en datter, og min søster Alison skal have en lille dreng. Pludselig er den del af mit liv blevet mere virkelig.

Emily VanCamp har tidligere medvirket i tv-serierne 'Everwood' og 'Brothers & Sisters'.

Skuespillerinde: Jeg spiser kun mine hadedyrTwilight-stjerne tog ufrivilligt sabbatår