Annonce:
Annonce:

Nøgenglad seriestjerne vil væk fra skærmen

Den amerikanske skuespillerinde, instruktør og forfatter Lena Dunham er måske færdig foran kameraet. Det afslører hun i nyt interview

Lene Dunham er bleg, men ikke bleg for at smide tøjet. (Foto: All Over)
Lene Dunham er bleg, men ikke bleg for at smide tøjet. (Foto: All Over)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Er man blandt dem, der følger den amerikanske komediedramaserie 'Girls', skal man sørge for at nyde hvert øjeblik af seriens hovedperson, forfatter og instruktør Lena Dunham.

I et nyt interview afslører den talentfulde Dunham nemlig, at hun godt kunne forestille sig at forsvinde fra linserne inden for den nærmeste fremtid. Det fortæller hun til magasinet Glamour ifølge Los Angeles Times.

- Jeg ved ikke, om jeg har lyst til at spille skuespil længere. Jeg er altid lettet på de dage, hvor jeg slipper for det. Jeg vil hellere give rollerne til andre kvinder end være den kvinde, der spiller dem, siger den 27-årige stjerne.

Og det er ikke fordi, hun ikke har andet at tage sig til end at smide klunset og træde ind foran kameraet. Ud over "Girls" har hun for nylig udgivet essaysamlingen 'Not That Kind of Girl'. Derudover skriver hun for tiden på en tegneserie.

Ungt talent
Men nøgenheden kommer man ikke udenom, når snakken falder på det unge talent. Det fik hun for alvor at føle, da hun mødte sin nuværende kæreste, musikeren Jack Antonoff, i april 2013.

- Snakken om showet eksisterede allerede, så det stod ret klart for ham, hvad det ville indebære at begynde at date mig. Jeg kan huske, at jeg talte med ham på vores første date, og han var sådan: 'Gud, alle de artikler om din nøgenhed i serien er sådan noget vrøvl'.

Det foreløbigt sidste afsnit af 'Girls' tonede frem på skærmen søndag aften.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: