Annonce:
Annonce:

Selvmedlidende Gaga: Føler mig som et egern

En visdomstand har forårsaget store smerter hos Lady Gaga, og efter den er kommet ud, føler sangerinden sig mest af alt som et egern

Stakkels Lady Gaga har fået fjernet en visdomstand. (Foto: AP)
Stakkels Lady Gaga har fået fjernet en visdomstand. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Enhver, der har haft problemer med visdomstænder, kan skrive under på, at det kan være en særdeles ubehagelig affære. Således også Lady Gaga.

Den 28-årige sangerinde har nemlig mere end almindeligt ondt af sig selv, efter hun har fået fjernet en visdomstand forud for sin turné 'ArtRave: The Artpop Ball' til maj.

Lady Gaga med ild i rumpen

Faktisk føler hun sig mest af alt som et egern, skriver hun ifølge Female First på Twitter.

- Egernkinder. Visdomstand fjernet inden turné. Jeg kan ikke spise. Jeg bliver nødt til at putte nogle kødboller i en blender, lyder teksten som hun postede sammen med et billede, hvor hun ligger i sengen med et trist udtryk og omklamrer et tøjdyr.

Forhåbentlig fortager hævelsen sig, inden den excentriske sangerinde drager på turné. Den blonde skønhed er nemlig opsat på at se knivskarp ud, når hun viser sig for sine fans.

Lady Gaga var helt flad

Annonce:

For nylig indrømmede hun, at tape er en fast del af hendes morgenrutine. Det bruger hun til at trække ansigtshuden tilbage, så hun angiveligt opnår et mere ungdommeligt udseende.

- Når jeg tager min paryk på og taper mit ansigt, er det ligesom meditation for mig. Hver dag starter på samme måde. Det er ligesom et mantra, fortæller hun ifølge Female First og uddyber:

- Jeg vasker mit ansigt, trækker mit hår tilbage, putter en paryk på og spørger mig selv 'hvordan skal jeg forme mit ansigt i dag med tapen?'

TV: Kvinde kaster op på Lady Gaga

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: