Brystbombe bekræfter forhold til 'den lille mand'

Den svenske glamour-model Victoria Silvstedt bekræfter nu, at hun er kæreste med forretningsmanden Maurice Dabbah

Victoria Silvstedt ses her med sin kæreste, forretningsmanden Maurice Dabbah, som hun har kendt gennem flere år som en såkaldt 'ven med fordele'. Men nu er de blevet rigtige kærester.(Foto: All Over Press)
Victoria Silvstedt ses her med sin kæreste, forretningsmanden Maurice Dabbah, som hun har kendt gennem flere år som en såkaldt 'ven med fordele'. Men nu er de blevet rigtige kærester.(Foto: All Over Press)

På trods af, at han er en stor ejendoms-magnat bliver forretningsmanden Maurice Dabbah af flere dele af pressen kaldt 'den lille mand'. Det skyldes utallige billeder, hvor han er fotograferet sammen med den svenske brystbombe Victoria Silvstedt, der er mindst et hoved højere end ham. Maurice kan imidlertid nu også prale af en slags ejendomsret over Victoria Silvstedt. Hun bekræfter nemlig i et interview med den svenske avis Aftonbladet, at hun er nu er kæreste med den stenrige Maurice Dabbah.

Silvstedt tæt på at tabe bikini-trussenVictoria Silvstedt og Maurice Dabbah ser på det her billede ud til at være ret vilde med hinanden.(Foto: All Over Press)
Victoria Silvstedt og Maurice Dabbah ser på det her billede ud til at være ret vilde med hinanden.(Foto: All Over Press)


I et interview med den svenske journalist Renée Nyberg stiller journalisten Nyberg følgende spørgsmål til den barmfagre Silvsted: Men din mand eller kæreste er vel også forretningsmand, og hertil svarer Silvstedt.

- Ja, men han er ikke så involveret i det, som jeg beskæftiger mig med.

SÅ er det sommer: Silvstedt i bikini

Men til gengæld er parret rigtig meget beskæftiget med hinanden på det private plan. De er blevet fotograferet sammen utallige gange på eksotiske feriemål eller på dyre motorbåde eller sejlbåde.

Gennem mange år har den tidligere svenske Playboy-model dog kun indrømmet, at parret var såkaldte 'venner med fordele'.

- Det er et venskab med fordele, hvis man kan udtrykke det sådan. Men jeg kalder det ikke for et fast forhold. Jeg er halvvejs mellem at være single og at være i et forhold, forklarede Silvstedt til bladet Plaza om sit forhold til Maurice Dabbab i 2009.

Men nu er det altså blevet til et rigtigt forhold.

Svensk brystbombe viser barmHer ligger Silvstedt og Maurice Dabbah og hygger med hinanden på en stor båd.(Foto: All Over Press)
Her ligger Silvstedt og Maurice Dabbah og hygger med hinanden på en stor båd.(Foto: All Over Press)