Sexet skuespillerinde: Jeg er ikke sexet

Jessica Alba er et sexikon på skærmen, men i privaten er historien en anden. Skuespillerinden mener nemlig selv, at hun er sippet

Jessica Alba kan ikke genkende billedet af sig selv som super-sexet Hollywood-babe. (Foto: All Over)
Jessica Alba kan ikke genkende billedet af sig selv som super-sexet Hollywood-babe. (Foto: All Over)


Derfor vil Jessica Alba ikke vise brysterSuper sexede Alba i solen

Skriver man bogstaverne 'Jess' på Google, så foreslår søgemaskinen automatisk resultatet 'Jessica Alba nøgen'.

Det er dog desværre de færreste fans, der rent faktisk får lov at se den smukke skuespillerinde uden tøj på. Hun viser sig nemlig ikke frem for alle og enhver, og hun mener selv, at hun er sippet.

Det skriver Female First.

- Jeg har aldrig knaldet mig til tops i Hollywood. Det gør nogle folk åbenbart, men ikke mig. Jeg har aldrig gået på kompromis med mig selv, fordi jeg er lidt sippet, siger den 33-årige amerikaner.

Men helt reserveret er Alba nu ikke. Tidligere har hun nemlig spillet roller, hvor hun har været letpåklædt.

Topløs stripper
I 'Sin City' spiller hun således stripperen Nancy Callahan, som i store dele af filmen optræder topløs over for Bruce Willis. Men den slags sexede roller er skønheden altid lidt betænkelig ved at lave, slår hun fast.

- Jeg voksede op i et katolsk hjem, og når jeg laver en ny film, tænker jeg altid: 'Åh gud, hvad ville min bedstemor sige til det her?', siger Alba i et interview med Entertainment Weekly Magazine.

Måske bliver bedstemoren senere i år skuffet, mens millioner af mandlige fans sandsynligvis bliver ellevilde. Efterfølgeren til 'Sin City', 'A Dame to Kill For', har nemlig premiere den 28. august, og Jessica Alba er endnu engang tilbage som stripperen Nancy Callahan.