Nye detaljer om filmstjernes død: Brændt til uigenkendelighed

Obduktionen af Fast & the Furious-stjernen viser, at hverken han eller kammeraten var påvirket af alkohol og stoffer, da de kørte i døden i november

Sidste billede af Paul Walker, inden han og kammeraten kørte i døden. (Privatfoto)
Sidste billede af Paul Walker, inden han og kammeraten kørte i døden. (Privatfoto)

Det har ikke været et behageligt syn, der mødte redderne på ulykkesstedet i Santa Clarita 30. november, hvor Paul Walker og hans kammerat Roger Rodas kørte i døden i en Porsche.

Den voldsomme ulykke, hvor bilen efterfølgende brød i brand, betød nemlig, at Paul Walkers lig var fuldstændig brændt til uigenkendelighed.

Det skriver Time Entertainment.

Ung filmstjerne begravet af familienNu må vi se afdøde Paul Walkers sidste film

Roger Rodas, der var chauffør i bilen, kørte cirka 160 kilometer i timen, da ulykken skete. Fast & the Furious-stjernen sad på passagersædet.

Ifølge bilinspektøren, som undersøgte ulykkesstedet, mistede Rodas kontrollen over bilen, som begyndte at dreje rundt, før den kolliderede med en lygtepæl og et træ. Herefter brød den i brand.

Obduktionen, som blev offentliggjort fredag, viser, at det var en kombination af kvæstelser fra ulykken og varmeskader fra den efterfølgende brand, der kostede Walker livet.

Lynhurtig Hollywood-stjerne dræbt i Porsche-ulykkeEndnu en anholdt efter Paul Walker-dødsulykke

Han pådrog sig brud på kæben, skulderen, kravebenet, ribbene, bækkenet og rygsøjlen og derudover så voldsomme brandskader, at retslægen end ikke kunne se, hvilken øjenfarve Walker havde.

Roger Rodas pådrog sig også en lang række skader, og han fik blandt andet et meget voldsomt kraniebrud.

Derudover står det i obduktionsrapport klart, at ingen af de to mænd var påvirket af alkohol eller stoffer, da ulykken, der næsten delte bilen i to, skete.