Tori Spelling: Smidt ud af huset

Problemerne vælter ned over Tori Spelling og ægtemanden Dean McDermott

Tori Spelling voksede op som stenrig, men nu er skuespilleren økonomisk på røven. (Foto: AP)
Tori Spelling voksede op som stenrig, men nu er skuespilleren økonomisk på røven. (Foto: AP)

Den tidligere 'Beverly Hills 90210'-stjerne Tori Spelling blev kastet ud i det rene kaos i december.

Da hævdede en kvinde, som hedder Emily Goodhand, at hun havde haft en affære med Spellings ægtemand Dean McDermott, 47 år, i Toronto.

Tori Spelling kan tjene millioner på sex-bånd

40-årige Spelling, der sammen med Dean har børnene Liam, seks år, Stella, fem år, Hattie, to år, og Finn, 16 måneder, skal ifølge venner være knust.

Ny bolig til 53.000
Men nu har den tidligere tv-stjerne fået et nyt og lige så alvorligt problem. Hele familien er nemlig blevet truet med at ryge ud af huset, som de lejer i Los Angeles, da de ikke har betalt lejen. Det skriver Radaronline.com, der har selve udsmidelsesordren fra Spellings udlejer.

Løj om vægttab: Beverly-stjerne sultede sig

I brevet står der, at parret skylder 45.000 kroner i leje på ejendommen, og at hvis de ikke betaler pengene inden kort tid, så må de flytte.

Godt nytår
Stjerneparret har indtil videre hverken kommenteret utroskabsrygterne eller boligsituationen, men nytårsaften lagde de et indlæg ud på deres egen blog, hvor det virker til at Spelling har tilgivet ægtemanden.

- Godt nytår allesammen! Jeg kan ikke tro, at det er 2014. Tiden flyver når man har det sjovt, og når man har fire små som springer rundt! Vi ringede nytåret ind med børnevenlige cocktails, godterier og kvalitetstid med familien, skrev det hårdt prøvede par.

Beverly Hills-stjernes nedtur: Helt på røven