Annonce:
Annonce:

68 år og super sexet

Den 68-årige britiske skuespiller Helen Mirren har tre gange i løbet af januar måned stjålet opmærksomhed på den røde løber på grund af sin skønhed og sine flotte kjoler

Dame Helen Mirren sender et frækt fingerkys til fotograferne søndag aften ved Producers Guild Awards i Los Angeles.(Foto: All Over Press)
Dame Helen Mirren sender et frækt fingerkys til fotograferne søndag aften ved Producers Guild Awards i Los Angeles.(Foto: All Over Press)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Der er ingen tvivl. Den 68-årige britiske skuespiller Helen Mirren hører til blandt verdens mest smukke, elegante og sexede kvinder i sin aldersklasse. Tre gange i løbet af januar måned har hun formået at stjæle masser af opmærksomhed på den røde løber, når hun møder op i sine elegante kjoler. I Storbritannien er hun selvfølgelig blevet adlet af den britiske dronning - og går derfor under det fornemme navn: Dame Helen Mirren.

Et navn, der i den grad passer til den stilfulde kvinde.

Helen Mirren nyder den sene kærlighed

Søndag aften var Helen Mirren på den røde løber i forbindelse med Producers Guild Award på Beverly Hilton Hotel, hvor hun sendte et frækt fingerkys til fotograferne iført en elegant næsten hudfarvet kjole, der fremhævede hendes berømte barm. Helen Mirren var til stede, fordi hun var udvalgt til at præsentere en af de fornemme filmpriser.

Sexede Mirren på asfaltenDame Helen Mirren med elegante bevægelser i en elegant kjole ved Screen Actors Guild Awards i Los Angeles i lørdags.(Foto: AP)
Dame Helen Mirren med elegante bevægelser i en elegant kjole ved Screen Actors Guild Awards i Los Angeles i lørdags.(Foto: AP)


Annonce:

I lørdags fik Dame Helen Mirren imidlertid selv en pris, da hun ved Screen Actors Guild Awards i Los Angeles iført en elegant sort kjole med guldbroderier fik prisen som 'bedste skuespillerinde' i en tv-serie for sin rolle som advokat i HBO-filmen 'Phil Spector'.

Og tidligere på måneden den 12. januar stjal Mirren også opmærksomheden, da hun mødte op til Golden Globe Awards iført en flot lysegrøn kjole.Helen Mirren stjal også opmærksomheden i denne lysegrønne kjole under Golden Globe Awards den 12. januar.(Foto: AP)
Helen Mirren stjal også opmærksomheden i denne lysegrønne kjole under Golden Globe Awards den 12. januar.(Foto: AP)


Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: