Bieber har været for en dommer

Se Bieber-sagen blive behandlet i retten - kautionen blev sat til 2500 dollars

Her ses dommeren, der behandlede Biebers sag. Til højre ses Bieber i sin røde fangedragt, som han også havde på i retten.(Foto: GRap/AP)
Her ses dommeren, der behandlede Biebers sag. Til højre ses Bieber i sin røde fangedragt, som han også havde på i retten.(Foto: GRap/AP)

Justin Bieber er for kort tid siden blevet fremstillet for en dommer sigtet for spirituskørsel og for at have modsat sig anholdelse samt for at køre uden gyldigt kørekort. Dommeren satte en kaution på 2500 dollars, som Bieber selvfølgelig straks betalte. Det betød, at han frit kunne forlade retten, mens sagen undersøges yderligere. Men han skal selvfølgelig møde op igen, når sagen igen skal behandles.

Bieber havde lækker babe med i bilenForbryderfotos af Justin Bieber taget forfra og fra siden.(Foto: Miami Police)
Forbryderfotos af Justin Bieber taget forfra og fra siden.(Foto: Miami Police)


Bieber stod foran dommeren i sin røde fangedragt. Et usædvanligt skue. Normalt er man vant til at se verdensstjernen Justin Bieber på de største koncert-scener i verden.

Ifølge TMZ havde Bieber et alkohol-tal på 04. Det gør ham ikke automatisk til skyldig i spirituskørsel. Altså hvis han havde været over 21 år. Men Justin Bieber er kun 19 år gammel, og ifølge loven i Florida har man 0-tolerance overfor mindreårige i forbindelse med spiritus og bilkørsel. Og et alkohol-tal over 02. er nok til at koste dig kørekortet.

Justin Biebers forbryder-fotoBieber råbte 'FUCK'-ord til politietBieber blev efter retsmødet løsladt. Her føres han ud af politiet.(Foto: AP)
Bieber blev efter retsmødet løsladt. Her føres han ud af politiet.(Foto: AP)