Annonce:
Annonce:

Ny oplysninger: Politiet overdrev Biebers fart

Siden anholdelsen af Justin Bieber i torsdags har det fra politiets side lydt, at han drønede af sted med det dobbelte af den tilladte hastighed - det er dog formentligt ikke sandt

Biebers 'mug shot'. (Foto: Miami Police)
Biebers 'mug shot'. (Foto: Miami Police)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Justin Bieber kørte formentligt slet ikke så hurtigt i et boligkvarter i den amerikanske delstat Florida, som Miamis politi indtil nu har hævdet.

Ifølge politiet stoppede de popstjernen i en lejet gul Lamborghini og hans ven, rapperen Khalil, der kørte i en rød Ferrari, fordi de kørte knap 100 km/t i et område, hvor fartgrænsen lyder på små 50 km/t.

Manager rækker ud efter Bieber

Amerikanske tmz.com har talt med biludlejningsfirmaet, der hævder, at de via gps i begge biler har kunnet følge deres fart. Ifølge firmaet kørte de to biler cirka 55 km/t i 50-zonen, men det var et par minutter inden politiet satte efter dem. Fra det tidspunkt, hvor politiet første gang lægger mærke til de to biler, kører de ifølge gps-oplysningerne cirka 43 km/t - altså under fartgrænsen.

Annonce:

Kun meget kortvarigt tidligere på aftenen var begge biler oppe på lige over 80 km/t - det var lige, da de to venner kørte af sted fra en natklub. De sænkede dog ifølge gps-oplysningerne hurtigt farten igen.Det var denne labre Lamborghini, som Justin Bieber blev stoppet i. (Privatfoto)
Det var denne labre Lamborghini, som Justin Bieber blev stoppet i. (Privatfoto)
Bieber: I'm bad, I'm bad

Farten er ikke den eneste del af episoden, som politiet muligvis har overdrevet. Da Bieber stod ud af bilen, skulle han ifølge betjentene have lugtet kraftigt af sprut, men tmz.com har nu fået bekræftet at hans alkoholniveau var på 0,014 - det vi i Danmark kalder en promille på 0,14.

I Florida har bilister under 21 end alkoholgrænse på 0,02 - altså en promille, som vi plejer at bruge i Danmark, på 0,2.

Er tallene rigtige, ser det altså ikke ud til, at Justin Bieber har haft for meget alkhol i blodet, da han blev stoppet tidligt torsdag morgen.

TV: 33-årig mand plasticopereret for at ligne Bieber

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: