Frygter tyve vil plyndre Whitney Houstons grav

Whitney Houstons er begravet med smykker for over tre millioner kroner og kisten er belagt med guld - nu frygter familien gravrøvere

Hundredevis af fans har besøgt Whitney Houstons grav. Nu frygter familien for gravtyverie, fordi kisten er besmykket med ædelstene og guld for mere end tre millioner kroner.  Graven er nu lukket for offentligheden.(Foto: All Over Press)
Hundredevis af fans har besøgt Whitney Houstons grav. Nu frygter familien for gravtyverie, fordi kisten er besmykket med ædelstene og guld for mere end tre millioner kroner. Graven er nu lukket for offentligheden.(Foto: All Over Press)

Whitney Houston blev forrige lørdag begravet ved en stjernespækket ceremoni i New Jersey. I løbet af de sidste par uger er hele verden blevet bombarderet med nyheder omkring Whitneys tragiske dødsfald. Og Whitney er et gigant navn - selv i døden.

Den sidste nyhed omkring Whitney er lidt makaber. Whitneys familie frygter nemlig nu, at gravrøvere vil plyndre hendes grav, fordi hun blev begravet med smykker for mere end tre millioner kroner, og fordi selve kisten er belagt med et lag af guld.

LÆS OGSÅ:

Hvem solgte Whitneys dødsbillede?

En kilde tæt på familien siger til The Daily Star:

- Der er meget stor frygt i familien for, at tyve og gravrøvere vil grave sig ned til kisten for at stjæle smykkerne, fortæller kilden.

LÆS OGSÅ:

Familien ribbede Whitneys hotelværelse

Whitney Houstans gravsted i New Jersey er blevet besøgt af tusindvis af fans. Men nu er gravstedet lukket for offenligheden ind til videre. Familien har reageret og kræver nu, at der vil blive posteret flere vagter på Fairview Kirkegården for at beskytte den afdøde verdenstjernes gravsted.

- Det er selvfølgelig vanskeligt at grave kisten op. Men det vil ikke stoppe psykotiske fans eller folk, der bare vil tjene nogle hurtige penge, fortæller kilden, der tilføjer, at smykkerne alene nærmest er en åben invitation til gravrøvere.

LÆS OGSÅ: Whitney Houston er død - 48 år