Scarlett Johansson modtager dansk hæder

Den smukke filmstjerne med de danske aner kåret som årets dansk/amerikanske skuespillerinde

Scarlett Johansson kan snart ses i filmen The Avengers. (Pr-foto)
Scarlett Johansson kan snart ses i filmen The Avengers. (Pr-foto)

NEW YORK (ekstrabladet.dk): Scarlett Johansson er blevet tildelt DACC-prisen som årets dansk/amerikanske skuespillerinde.

- Jeg er meget glad for at modtage prisen, og jeg er stolt af mine danske rødder, fortæller filmstjernen via en pressemeddelelse.

Læs også: Scarlett Johansson og Gwyneth Paltrow viser mave

Det er det danske handelskammer i staten Georgia (DACC), der står bag prisen, og et af formålene med prisuddelingen er at gøre opmærksom på de mange efterkommere af danskere i USA, der har gjort sig bemærket inden for både kunst, sport og forretning.

Det danske handelskammer i Georgia skriver i en pressemeddelelse, at de har valgt Scarlett Johansson på grund af hendes enorme succes som både sanger, skuespiller og model, samt hendes uafbrudte støtte til forskellige velgørende organisationer.

Læs også: Scarlett Johansson vil have en bad boy

27-årige Scarlett Johansson er født og opvokset i New York City. Hun er datter af en amerikansk mor og en dansk far, og har desuden fire søskende.

Den unge skuespillerinde er blandt andet kendt for sine roller i en række Woddy Allen-film, og i 2006 blev hun udråbt som verdens mest sexede kvinde af mandebladet FHM.

Scarlett Johansson kan sammen med Samuel L. Jackson og Robert Downey Jr. snart opleves i superheltefilmen The Avengers, der forventes at have premiere sidst i april i år.

Læs også: Scarlett Johansson: For sexet til Hollywood