Pete Doherty hjemsøgt af Amy Winehouse

Rockstjernen har forladt sin lejlighed efter møde med den afdøde sangerinde

Pete Doherty er skræmt fra vid og sans og er flygtet til Paris. (Foto: AP/Johnny Green).
Pete Doherty er skræmt fra vid og sans og er flygtet til Paris. (Foto: AP/Johnny Green).

Pete Doherty har forladt sin lejlighed i London og sat kursen mod Paris efter en række oplevelser, der har fået rockstjernen til at tro, at han hjemsøges af sin afdøde veninde, Amy Winehouse.

Det er The Sun der kan fortælle den spektakulære historie:

- Peter er fuldstændig overbevist om at han har set hendes spøgelse. Mange vil formentlig hævde, at hans syner skyldes indtagelsen af for mange stoffer, men han hævder selv, at han er stoffri i øjeblikket, fortæller en af Petes venner til avisen.

Læs også: Amy Winehouse set i Norge

32-årige Pete Doherty hævder, at Amy Winehouse har besøgt ham tre-fire gange efter popstjernens tragiske død. Ifølge The Sun har han fortalt sine venner, at han har set hendes spøgelse i sit soveværelse i lejligheden i Camden, tæt på det sted hvor Amy døde. Han har også set hendes reflektion i vinduerne sent om aftenen.

Pete Doherty skulle være så skræmt af synerne, at han ikke tør vende tilbage til sin lejlighed og derfor er taget til Paris.

Læs også: Eksmand fik Amy Winehouse på hårde stoffer

1 af 2 Pete og Amy var nære venner. Kilder fortæller til The Sun, at Doherty var så berørt af Amys død, at han ikke magtede at gå til hendes begravelse. (Foto: AP).
2 af 2 Pete Doherty er skræmt fra vid og sans og er flygtet til Paris. (Foto: AP/Johnny Green).