Skuespiller fundet død - nu mistænkes han for mord

Katy Perrys eks-kæreste, den 28-årige skuespiller Johnny Lewis er blevet fundet død - men nu mistænkes han for mord på en 81-årig kvinde

Den 28-årige skuespiller Johnny Lewis er fundet død i Los Angeles - nu er han også mistænkt for mord.(Foto: AP)
Den 28-årige skuespiller Johnny Lewis er fundet død i Los Angeles - nu er han også mistænkt for mord.(Foto: AP)
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Den 28-årige skuespiller, Johnny Lewis, der især er kendt for sine roller i tv-serier som 'Sons of Anarchy', 'OC', 'Bones', 'Criminal minds' og 'CSI', blev i onsdags fundet død i kvarteret Los Feliz i Los Angeles. Hans lig blev fundet foran garagen i det hus, hvor han igennem et stykke tid har lejet et værelse hos en 81-årig kvinde.

Johnny Lewis var også kæreste med den verdenskendte sangerinde Katy Perry i 18 måneder. Deres forhold sluttede i 2007.

Mistænkt for mord
Den 81-årige kvinde blev samme dag fundet død i sit hus, og nu mistænkes den afdøde Johnny Lewis for at have dræbt sin 81-årige udlejer. Det skriver det amerikanske web-sted TMZ.com.

TMZ.com skriver også, at naboer i området på et tidspunkt hørte den 81-årige kvinde skrige højt og inderligt, og at de bagefter så en ung mand uden for hendes hjem. Johnny Lewis har ifølge vidner blandt andet også angrebet to tilfældige mennesker foran huset med en stor træplanke, før han kravlede op på taget af huset, og enten faldt eller kastede sig i døden.

Politiet i Los Angeles er ifølge TMZ.com sikre på, at Johnny Lewis begik mordet på den 81-årige kvinde. De har i hvert fald lukket efterforskningen af mordet..

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind