Refaeli: Fly me to the Moon

Det kan godt være hårdt at være så smuk som den israelske model Bar Refaeli

Bar Refaeli er klar til en tur til månen - i undertøj. (Planet Photos)
Bar Refaeli er klar til en tur til månen - i undertøj. (Planet Photos)

Efter sommerferie i den græske sol er isralsk-fødte Bar Refaeli tilbage i det job, hun klarer bedre end de fleste.

Den 27-årige skønhed har netop færdiggjort optagelser af en ny kollektion fra det franske undertøjs-mærke Passionata, hvis produkter hun har lagt krop og ansigt til i to år.

Temaet synes at være inspireret af crooner-klassikeren 'Fly me to the moon', som er lavet i talrige versioner, bl.a. med Frank Sinatra og Nat King Cole.

Om Bar Refaeli kender sangen, skal vi ikke kunne sige, men hun forstår i hvert fald at illustrere den, hvis det er det, der er meningen.

Single siden Leonardo
Utroligt nok har hun været single, siden forholdet til Hollywood-hylet Leonardo DiCaprio gik i stykker, men det skyldes hovedsageligt hendes travle hverdag, er hun overbevist om.

- Jeg går ikke meget ud. Jeg er på arbejde, går tidligt i seng og har egentlig mange chancer for at møde andre end forretningsfolk på et fly.

Sød fyr i lufthavnen
Hun er dog også sikker på, at hendes skønhed skræmmer potentielle bejlere fra at foretage det første træk.

- Som nu den anden dag i lufthavnen. Der var en sød fyr, som jeg så, kiggede på mig. Men istedet for at give sig til kende, bøjede han hovedet og begyndte at tekste på mobilen. Ligesom for at sige, 'åh, jeg lagde ikke mærke til dig'.

Ja, det er hårdt at være smuk.