Justin og Mila gramser vildt på hinanden

Justin Timberlake tog den smukke Mila Kunis på brysterne under MTV Movie Awards - hun kvitterede med at tage ham på 'klokkeværket' - se det afslørende billede her

Justin Timberlakeog Mila Kunis avede et særdeles frækt stunt for at overbevise hele verden om, at de ikke er kærester.(Foto: AP)
Justin Timberlakeog Mila Kunis avede et særdeles frækt stunt for at overbevise hele verden om, at de ikke er kærester.(Foto: AP)

Justin Timberlake nyder virkelig livet som ungkarl. I løbet af de sidste to dage er han blevet set nyde selskabet af sin eks-kæreste Cameron Diaz og under MTV Movie Awards igår aftes tog han den smukke Mila Kunis på brysterne, men hun kvitterede hurtigt med at tage ham på 'klokkeværket'.

SE JUSTIN OG MILA GRAMSE PÅ HINANDEN HER

Det er ikke mere end tre måneder siden, at Justin Timberlake brød sit forhold til sin kæreste gennem en længere periode, Jessica Biel, og han ser allerede ud til at nyde sin frihed.

Det usædvanlige gramseri mellem Justin Timberlake og Mila Kunis, der spiller sammen i filmen 'Friends With Benefits', fandt sted, da de sammen skulle overrække en pris til Robert Pattinson fra Twilight-filmene. Medierne har i flere måneder spredt rygter om, at parret er blevet kærester, men det benægtede Justin Timberlake godt og grundigt igår på en meget bogstavelig måde.

- Selv om vi spiller sammen i filmen 'Friends with Benefits', har Mila og jeg altså aldrig nogensinde dated. Vi har et fuldstændigt platonisk forhold til hinanden(ikke seksuelt forhold), og det er også derfor, at jeg netop kan gøre sådan her, lød det fra Justin Timberlake før han tog den smukke Mila Kunis på brysterne.

Mila fremviste en lille fræk trutmund og kvitterede med at tage Justin Timberlake direkte i skridtet lige foran et chokeret publikum.1 af 3 Justin Timberlake og Mila Kunis spiller sammen i filmen 'Friends with Benefits'. Men de har aldrig været på date sammen i virkeligheden.(Foto: AP)
2 af 3 Justin Timberlake og Mila Kunis overrakte en pris til Robert Pattinson. Han fik prisen for bedste mandlige hovedrolle.(Foto: AP)
3 af 3 Justin Timberlakeog Mila Kunis avede et særdeles frækt stunt for at overbevise hele verden om, at de ikke er kærester.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer