Timberlake og Diaz genforenes i hed scene

Justin morer sig med at lave sexscener i en ny film med ekskæresten Cameron Diaz

Diaz og Timberlake sammen igen - på film. (Foto fra filmen)
Diaz og Timberlake sammen igen - på film. (Foto fra filmen)

Der er ikke overladt meget til fantasien, når Justin Timberlake og Cameron Diaz kommer i frækt humør i den kommende komediefilm 'Bad Teacher'.

Men selvom det sexede par var kærester i næsten fire år, siger Justin, at den fysiske scene med ekskæresten overhovedet ikke var pinlig at optage.

- Jeg så ikke sådan på det, siger Timberlake til Shaun Robinson fra tv-programmet 'Acces Hollywood' og fortsætter:

- Vi kender tydeligvis hinanden, men jeg så på det som en virkelig sjov, sjov scene, som jeg aldrig har set lavet før.

Mens det ikke var mærkeligt at bringe 'SexyBack' med Cameron Diaz, siger Timberlake dog, at det var forfærdeligt at filme nærbillederne til den hede scene.

- Jake Kasdan, instruktøren, blev ved med at råbe: 'okay, mere fordrejet! Grimmere ansigt! Udspil næseborene! Buk din læbe op. Mere!' Og jeg forsøgte ikke at grine, fortæller stjernen.

Succes med Facebook
Som skuespiller har Justin Timberlake også spillet med i Facebook-filmen 'The Social Network', men mange vil huske stjernen bedst som et talentfuldt popidol. Justin har dog ikke tænkt sig at arbejde på et nyt album lige nu.

- Jeg har det sådan, at jeg ikke vil putte to ting på tallerkenen på samme tid. Jeg er aldrig stoppet med at lave musik, jeg er bare begyndt på at lave andre ting, som har inspireret mig, siden jeg var barn, forklarer han.

- Og når jeg har denne mulighed, vil det være fjollet at lade den gå mig forbi. Men jeg vil aldrig give op på musikken.

0 kommentarer
Vis kommentarer