January Jones: Jeg er smuk, bitches

Ingen har nogensinde støttet January Jones' ambitioner. Nu er der heller ikke nogen, der vil tage æren for 'Mad Men'-stjernens graviditet

Klædt på til at blive klædt af, fra filmen 'X-Men: First Class'. (Foto: SF Film)
Klædt på til at blive klædt af, fra filmen 'X-Men: First Class'. (Foto: SF Film)

Mad Men' har gjort hende berømt som den smukke, men noget afstumpede mor til Don Drapers børn. I virkeligheden skal 33-årige January Jones også snart være mor - men guderne må vide, hvem faderen egentlig er.

Det lader ikke til at gå den underskønne skuespiller på, men hun er da også vant til at kæmpe mod andre folks indstilling til hendes tilværelse.

LÆS OGSÅ: Tømmermænd-stjerne sviner Mad Men-babe

Åbenmundet
Allerede som ung havde hun problemer med at holde sig venner med de andre piger i high school. Men antyder man, som magasinet Marie Claire har gjort, at det var for at bevise sin skønhed over for de gamle stridshøns, at January blev model, bider hun igen.

- Hvor har du det lort fra? Det lyder som noget, jeg kunne have sagt, da jeg var 15. Kællingerne i high school var nogle 'bitches', fordi jeg var smuk.

Tak, Ashton Kutcher
Da hun som 18-årig valgte at forlade sit barndomshjem i South Dakota for at starte en modelkarriere, prøvede forældrene at stoppe hende. Da hun endelig begyndte at få filmroller, sagde hendes daværende kæreste, Ashton Kutcher, at hun aldrig ville slå igennem.

- Jeg burde takke ham, fortæller hun Scotsman on Sunday.

LÆS OGSÅ: Nu smider hun alle kludene

- Hvis man siger, at jeg ikke kan noget, motiverer det mig bare endnu mere.

Og da hun for alvor slog igennem kendismuren med sin rolle som Betty i tv-serien 'Mad Men', ville hun - i modsætning til sin seneste kæreste, Jason Sudeikis - gerne have børn.

LÆS OGSÅ: Stor mystik om filmstjernes barn

Så gravid blev hun, selv om meget tyder på, at Sudeikis ikke er faderen. Hvem det er, vil hun ikke ud med, og siden bollen kom i ovnen, har Sudeikis da også valgt at droppe den smukke blondine. Rygterne går selvfølgelig for fulde gardiner i Hollywood, som selvfølgelig kigger i retning af Januarys nyeste film, 'X-Men: First Class', hvor instruktøren Matthew Vaughn har været nævnt i flere omgange. Men det er hans frue, supermodellen Claudia Schiffer, næppe tilfreds med ...

1 af 2 Det er ikke mere end en måneds tid siden, Jones afslørede sin graviditet for offentligheden. Den havde nok også været svær at skjule meget længere. (Foto: All Over Press)
2 af 2 Klædt på til at blive klædt af, fra filmen 'X-Men: First Class'. (Foto: SF Film)
0 kommentarer
Vis kommentarer