Monty Python klar til come back

Den gale komiker-trup annoncerer genforening i næste uge

Monty Python-drengene er efterhånden oppe i årene, men derfor er de alligevel klar til igen at sprede morskab. (AP Photo)
Monty Python-drengene er efterhånden oppe i årene, men derfor er de alligevel klar til igen at sprede morskab. (AP Photo)

Det er nu eller aldrig.

Det siges at være rationalet bag en absolut overraskende genforening, som efter alle solemærker at dømme bliver annonceret i næste uge.

De tilbageblevne medlemmer af det originale Monty Python, der satte nye standarder for britisk komik i 70'erne, bliver gendannet med John Cleese, 74 år, Eric Idle, 70, Terry Gilliam, 72, Terry Jones, 71, og Michael Palin, 70.

 

Den gale trup mistede Graham Chapman til kræften i 1989, og det har hidtil været forklaringen på, at en genforening ikke var mulig.

Kæmpe nyhed
- Vi optræder kun sammen igen, hvis Graham genopstår fra de døde, har Eric Idle sagt.

Mr. Monty Python ribbet af eks-konenJohn Cleese skriver sin selvbiografiJohn Cleese i gavehumør

Nu er Graham Chapman ikke ligefrem blevet set vandre rundt på jorden i mellemtiden, men alligevel ser genforeningen ud til at blive en realitet, selvom det ikke fremgår, hvad genforeningen skal udmønte sig i af projekter.

- Ingen havde troet det muligt, men det sker 100 procent sikkert. Det er en kæmpe nyhed for underholdningsindustrien, og det er er et vidnesbyrd om deres enorme betydning, at deres fans aldrig har opgivet håbet om en genforening - selvom det er flere årtier siden, de sidst var sammen, siger en kilde til The Sun.