Miley i vild tungeslasker med supermodel

Miley Cyrus slutter året af på vanlig vis med et sexet vildt billede på twitter, hvor hun tungekysser med den britiske supermodel Cara Delevingne

Miley Cyrus giver her den britiske supermodel Cara Delevingne en tungeslasker på en coffee shop i Amsterdam.(Foto: twitter)
Miley Cyrus giver her den britiske supermodel Cara Delevingne en tungeslasker på en coffee shop i Amsterdam.(Foto: twitter)
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

2013 har i den grad været året, hvor Miley Cyrus for alvor har rystet sit pæne Disney-image af sig og kastet sig ud i diverse skandaler med seksuelle undertoner lige fra hendes sexede optræden under MTV Video Music Award til nøgenbillederne på Wrecking Ball-videoen. Og den 20-årige Miley, der elsker at vise sin tunge frem, slutter selvfølgelig året af med at lægge et vildt billede ud på sin twitter-profil, hvor hun laver en vild tungeslasker med den britiske supermodel Cara Delevingne. Og hun har også netop offentliggjort sin hidtil mest frække musik-video til nummeret 'Adore You'.

Derfor stikker Miley tungen udMiley gned røv på julemandenMiley viser bryst igen igenAdvarsel: Miley simulerer sex med øldåse på nye sex-billederSangerinde chokerer i halvnøgen bamsedragt

 

Det frække billede af Miley Cyrus og Cara Delevingne er taget tilbage i november måned på en coffee shop i Amsterdam. Men Miley har tilsyneladende først fået billederne fremkaldt nu. Det fremgår i hvert fald af en twitterbesked, som Miley har skrevet til Cara Delevingne i forbindelse med billedet: LOVE. Vi har endelig fået fremkaldt billederne. Den 21-årige Cara Delevingne er iøvrigt en af Storbritanniens mest berømte supermodeller.

Pivfræk model i nam nam-lingeri

 

Men endnu frækkere end tungekys-billedet er dog Mileys nye musikvideo 'Adore You', hvor hun vrider sig i sexet undertøj på en seng. Hun kærtegner hele tiden sin egen krop og på et tidspunkt lader hun også sine fingre glide ned under trussekanten, som om hun skal igang med at onanere.

Se den frække musikvideo til Mileys sang 'Adore You' her

Det er iøvrigt heller ikke længe siden, at Miley fik stor opmærksomhed, da hun sang sit nummer Wrecking Ball ind i brysterne på en kvinde under et besøg på en natklub.

TV: Se Miley Cyrus synge til brysterMiley: Jeg vil være sexet og fræk til jeg er 40 år

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Qatar er et diktatur, styret af emiren og et præsteskab med rod i shariaen

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind