Courtney Love: Russell stinker af moskus

Nej tak til Russell Brand: Den 49-årige Courtney Love påstår, at hun afslog komikerens scoringsforsøg på grund af hans 'moskusagtige' stank

Courtney Love: Russell Brand prøvede at score mig. Men jeg sagde nej tak.(Foto:  AP)
Courtney Love: Russell Brand prøvede at score mig. Men jeg sagde nej tak.(Foto: AP)

Courtney Love, der indtil Kurt Cobains selvmord i 1994 var hans kone, skulle ikke nyde noget af en nat med Russell Brand. Han stank simpelthen for 'moskusagtig'.

Cobain: Courtney Love er en 'bitch with zits'

Courtney er med i det britiske talkshow 'Alan Carr: Chatty Man', der kommer i aften, og hun husker tydeligt:

- Da vi var gode venner, prøvede han at score mig. Han sagde, 'Jeg har haft mange storslåede konversationer, skat, men ingen af dem er endt i en orgasme. Kan vi gå ind på et værelse?'

- Jeg sagde til ham, 'Russell, du er for moskusagtig for mig, mand.' Han er lidt moskusagtig. Vi lavede yoga sammen, og den moskusagtige lugt var der.

Courtney Love: Sådan var forholdet med Kurt CobainCourtney Love er især berømt på grund af sit forhold til rockmusikeren Kurt Cobain, der begik selvmord i 1994.(Foto: AP)
Courtney Love er især berømt på grund af sit forhold til rockmusikeren Kurt Cobain, der begik selvmord i 1994.(Foto: AP)


Bedste skuffe

Mens Courtney sagde nej til at være endnu et hak på Brands liste over seksuelle erobringer, så er parret stadig gode venner. Og hun anser ham for at være en britisk komiker af bedste skuffe.

- Jeg synes, at han er national skat. I guder, jeg ville ønske, at jeg var lige så god som ham. Han flirter også med mænd helt åbent, siger Courtney.

Russell, 39 år, var gift med Katy Perry fra 2010 til 2012 og dater for tiden Jemima Khan.

Courtney: Ansigtsløftet som 35-årigDen britiske komiker og skuespiller Russell Brand var i et par år gift med selveste Katy Perry.(Foto: AP)
Den britiske komiker og skuespiller Russell Brand var i et par år gift med selveste Katy Perry.(Foto: AP)