Annonce:
Annonce:

Destinys Child-stjerne gravid for første gang

På Instagram annoncerer Kelly Rowland på kryptisk vis, at hun er gravid med sit første barn

Det opløste band, Destiny's Child, bestod af Beyonce Knowles, Kelly Rowland og Michelle Willams. (Foto: Frank Franklin II/AP)
Det opløste band, Destiny's Child, bestod af Beyonce Knowles, Kelly Rowland og Michelle Willams. (Foto: Frank Franklin II/AP)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Det går efter alt at dømme godt for sangerinden Kelly Rowland for tiden.

Kelly Rowland er blevet gift

Tidligere i år giftede hun sig med sin manager Tim Witherspoon, og nu skal parret med stor sandsynlighed have deres første barn sammen. I hvert fald har den tidligere Destinys Child-stjerne lagt et billede på Instagram, hvor superstjernen mere end antyder, at hun er gravid.

- Jeg kommer til at spille smart ligesom min far, skriver Rowland til billedet, der forestiller et par meget små børnesko, som står ved siden af et par store herresko.

Uanset om det nye medlem af familien kommer til at 'spille smart som sin far', er det Rowland og Witherspoons første barn.

Rowland brød sammen på scenen

Detaljerne omkring graviditeten er endnu uklare, og det er derfor heller ikke til at sige med sikkerhed, hvad det kommer til at betyde for færdiggørelsen af sangerindens nye album, som hun ellers lader til at lægge mange kræfter i.

- Jeg er stadig i den begyndende fase i forhold til pladen. Vi er ved det punkt, hvor sangskriverne, producerne og jeg selv er ved at finde ud af, hvordan det hele skal foregå. Og vi er alle sammen meget spændte. Vi prøver en masse forskellige ting af, og det er en fantastisk start, sagde Rowland i april til Billboard Magazine.

Det nye album kommer til at blive sangerindens femte soloalbum.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: