Pivfræk Kardashian-søster til bal uden trusser

18-årige Kendall Jenner, der er lillesøster til Kim Kardashian, vil ikke stå tilbage for sin verdensberømte storesøster

Kendall Jenner ankommer til Toronto forud for MuchMusic Video Awarden (Foto: Splash-video)
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Det er stadig Kim, der er den ubetingede mest berømte af de fem smukke mørkhårede Kardashian-søstre. Men den 33-årige verdensberømte realitystjerne med den gigantiske bagdel skal til at passe på, hvis ikke hendes bare 18 år gamle lillesøster skal løbe med al opmærksomheden.

Hov, hun glemte vist blusen

Kendall Jenner har nemlig luret, hvordan man gør sig interessant verden over. Og tricket med at smide tøjet – og især undertøjet – er feset ind i hendes unge kønne hoved.Kendall Jenner i sæsonens højeste slids. (Foto: All Over)
Kendall Jenner i sæsonens højeste slids. (Foto: All Over)


Kendall, der er en mere og mere flittigt benyttet model, har vist sig adskillige gange uden bh, men i aftes svansede hun ned ad den røde løber uden trusser på.

Sammen med sin 16-årige søster, Kylie, var hun MuchMusic Video Awards i Toronto i slidser så høje, at de nåede navleniveau.De to yngste søstre fra den verdensberømte familie. (Foto: All Over)
De to yngste søstre fra den verdensberømte familie. (Foto: All Over)


Kendall Jenner så ud til at nyde hvert et blik aftenens uden sammenligning mest vovede kjole kastede af sig.

Også fra hjemmefronten var der ros for kjolevalget. Mens de fleste mødre nok ville ønske, at deres teenagedøtre klædte sig noget mere tækkeligt, så var der kun smil på læben og dollartegn i øjnen på pigernes mor og manager, Kris Jenner.

'You are stunning @kendalljenner and @kyliejenner!! Just beautiful! #MMVA's’, skrev hun på Instragram.Mens Kendall og Kylie festede i Canada, fejrede Kim Kardashian og hendes mand, Kanye West, at deres datter søndag fyldte et år.

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind