Shia LaBeouf anholdt for gadeuorden

Den 28-årige verdensstjerne blev arresteret for gadeuorden og ulovligt ophold på Broadway i New York

Shia LaBoeuf blev anholdt på et teater på Broadway i  New York, hvor han generede de andre tilskuere og kæderøg.(Foto: AP)
Shia LaBoeuf blev anholdt på et teater på Broadway i New York, hvor han generede de andre tilskuere og kæderøg.(Foto: AP)

Shia LaBeouf blev i går arresteret på Broadway i New York for gadeuorden og ulovligt ophold.

Han blev iført håndjern og eskorteret ud fra en Broadway-forestilling af 'Cabaret' i går, efter at han - siges det - begyndte at råbe vildt og slå folk i ryggen.

Det er ikke lige til at se det, men under posen gemmer sig Shia LaBeouf. (Foto: All Over) Intl. kendte Helt gakkelak: Shia LaBeouf i nyt mediestuntShia LaBeouf begyndte allerede at opføre sig højst mærkværdigt under filmfestivalen i Berlin, hvor han var på den røde løber i forbindelse med Lars von Triers film 'Nympomaniac' iført en papirspose med teksten: I am not famous anymore - jeg er ikke længere berømt.(Foto: All Over Press)
Shia LaBeouf begyndte allerede at opføre sig højst mærkværdigt under filmfestivalen i Berlin, hvor han var på den røde løber i forbindelse med Lars von Triers film 'Nympomaniac' iført en papirspose med teksten: I am not famous anymore - jeg er ikke længere berømt.(Foto: All Over Press)
Shia LaBeouf mødte op til premieren på 'Nymphomaniac' med en pose over hovedet. (Foto: AP) Filmnyheder Triers stjerne mødte op med pose over hovedet

Kæderøg smøger
En talsperson fra NYPD fortalte Us Weekly: - Han er blevet anklaget for gadeuorden. Han var også anklaget for ulovligt ophold, sagde talspersonen og fortsatte:

- Han talte højt og råbte. Han ryger i fængsel. Der skal være en tur i retten for det her.

Et øjenvidne tilføjede: - Shia virkede helt fra den. Han interagerede med fremmede under showet og slog folk bag i. Han prøvede at gemme sig for politiet og væltede. Så bandede han af politiet, mens han blev taget med på stationen.

Skuespilleren, som har vakt frygt for sit mentale helbred i de seneste måneder, havde efter sigende tårer i øjnene, da han blev ledt ud af New York-musicalen under pausen.

En anden kilde afslørede, at 'Nymphomaniac'-stjernen havde gang i lidt af hvert, han 'mobbede tilskuere, mobbede skuespillerne på scenen og kæderøg smøger inde på teatret'.

Flere rapporter lyder også på, at Shia LaBeouf spyttede på betjentene, da de tog hans håndjern af på politistationen. Derefter fik han en såkaldt ansigtsmaske på.Her ses Shia LaBeouf i en sex-scene med Stacy Smith i Lars von Triers film 'Nymphomaniac'.(Foto: Christian Geisnæs)
Her ses Shia LaBeouf i en sex-scene med Stacy Smith i Lars von Triers film 'Nymphomaniac'.(Foto: Christian Geisnæs)
Den her seksuelle scene fra Nymphomaniac 1, hvor Shia LaBeouf dyrker sex med Stacy Martin er for stærk kost for de tyrkiske myndigheder. (Foto: Christian Geisnæs) Filmnyheder Triers sex-film stoppet af censur

I'm not famous anymore
Den bizarre anholdelse kommer efter at Shia har erklæret, at han ville trække sig tilbage fra skuespillet efter 'angreb på hans artistiske integritet'.

Stjernen har haft et par besværlige måneder, hvilket kulminerede med at han stormede ud fra en 'Nymphomaniac'-pressekonference i Berlin, før han ankom til den tyske premiere med en papirpose over hovedet hvorpå der stod: - I am not famous anymore.

Hollywood-stjernen Shia LaBeouf så meget medtaget ud under pressekonferencen. Han lignede faktisk en, der havde været på druk.(foto: AP) Filmnyheder Shia LaBeouf skred fra Triers pressemøde i Berlin

Altså, jeg er ikke berømt længere.

Han var også nødt til at undskylde for plagianisme og havde hovedrollen i hans egen silent art installation i Los Angeles.

1 af 4 Shia LaBeouf poserer her for pressen umiddelbart før han kort efter forlod en pressekonference for Lars von Triers film 'Nymphomaniac'.(Foto: AP)
2 af 4 Her ses Shia LaBoeuf under pressekonferencen for Triers film 'Nymphomaniac' kort før, at han pludselig skred foran hele verdenspressen.(Foto: AP)
3 af 4 Trier med skuespillere. Fra venstre - Stellan Skarsgård, Charlotte Gainsbourg, Lars von Trier, Mia Goth, Stacy Martin og Shia Labeouf.(Foto: AP)
4 af 4 Shia LaBoeuf blev anholdt på et teater på Broadway i New York, hvor han generede de andre tilskuere og kæderøg.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer