Beyoncé sætter fut under skilsmisserygter

Beyoncés ægteskab hænger i en tynd tråd, lyder rygtet. Og nu lægger den populære sangstjerne selv endnu en pind på bålet

Jay Z og Beyonce har problemer i ægteskabet.(Foto: AP)
Jay Z og Beyonce har problemer i ægteskabet.(Foto: AP)
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Rygerne om ægteskabelig krise har svirret, lige siden Jay Z fik stryg af Beyonés søster, Solange Knowles, i en elevator efter en modegalla-fest på The Met.

Og nu bærer den 32-årige sangerinde selv endnu en pind til det brændende bål. Ifølge Female First ændrede hun nemlig teksten i sin sang "Resentment" fra 2006, da hun forleden gav koncert sammen med gemalen i Cincinnati, Ohio.

TV: Her får Jay Z tæsk af svigerinden  

Beyonce og Jay-Z leverer sangen 'Drunk in love' ved Grammy Awards.(Foto: AP)
Beyonce og Jay-Z leverer sangen 'Drunk in love' ved Grammy Awards.(Foto: AP)

Hotel i chok over spektakulært kendis-læk  

Ændrede sangtekst på grund af utroskab
I sangen, der handler om utroskab, ændrede hun teksten, så den afspejler den nuværende længde på hendes forhold til rapperen.

- Jeg har været ved din side i seks år. Hvorfor fortjente jeg at blive behandlet på denne måde af dig?, synger hun i den oprindelige udgave af sangen. Dette ændrede hun altså til 12  år under koncerten i Ohio.

Jay Z forlover ved Kardashian-bryllup  

Men det var ikke det eneste, Beyoncé ændrede i sangen. Linjen "som om jeg ikke kunne gøre det samme for dig som din elskerinde" blev nemlig til "som om jeg ikke kunne gøre det samme for dig som den dumme kælling kunne".

Beyoncé og Jay Z har sammen har datteren Blue Ivy på to år. De fandt sammen i 2002 og blev gift under en hemmelig ceremoni i New York i 2008.

Den voldelige episode mellem Jay Z og Beyoncés søster Solange skyldes angiveligt, at Jay Z havde flirtet med modedesigneren Rachel Roy for øjnene af Beyoncé. Kort efter udtalte parret dog selv, at de havde lagt det hele bag sig.

- Alle familier har problemer, og vi er ikke anderledes. Vi elsker hinanden og er først og fremmest en familie. Vi har lagt det bag os og håber, at alle andre vil gøre det samme, lød meldingen dengang.

Beyoncés nyeste manøvre sår dog på ny tvivl om, hvorvidt parret virkelig har lagt trioens heftige skænderi bag sig.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+