Endnu en 'Glee'-stjernes kæreste død på hotel

Becca Tobins 35-årige kæreste er fundet død på hotelværelse i Philadelphia

Becca Tobin har mistet sin kæreste, 35-årige Matt Bendik. Han blev i går fundet død på et hotelværelse. (Foto: All Over)
Becca Tobin har mistet sin kæreste, 35-årige Matt Bendik. Han blev i går fundet død på et hotelværelse. (Foto: All Over)

Det kan næsten ikke være mere ulykkligt.

På søndag er det nøjagtigt et år siden, at 'Glee'-stjernen Lea Michele mistede sin daværende kæreste, 'Glee'-kollegaen Cory Monteith, da han tog en overdosis på et hotelværelse i den canadiske by Vancouver.

Ung filmstjerne fundet død på hotel  

I går mistede så også 'Glee'-skuespilleren Becca Tobin, der har rollen som Kitty Wilde i serien, sin kæreste, Matt Bendik, på et hotelværelse.

Han blev fundet af en rengøringsassistent torsdag lidt over middag på et hotel i amerikanske Philadelphia.

Det skriver tmz.com.

Glee-stjerne døde af heroin og alkohol  

35-årige Matt Bendik ejede flere natklubber over hele USA og var i Philadelphia på forretningsrejse. Med ham var Becca Tobin, og onsdag aften var de ude i byen sammen.

Ifølge TMZ forlod de en natklub i byen sammen natten til torsdag. Om parret tog sammen tilbage til hotellet vides ikke, men 28-årige Becca Tobin var angiveligt ikke på hotellet, da liget af hendes kæreste blev fundet.

Indtil videre ligner det ikke, at der er sket en forbrydelse. Det ligner heller ikke selvmord, og der skulle heller ikke være fundet hverken stoffer eller alkohol på værelset. Ifølge TMZs kilder skulle Matt Bendik dog være fundet med ansigtet vendt mod enten gulvet eller madrassen.

Lea Micheles nye kæreste er tidligere gigolo