Glee-stjernes kæreste frygtes død af stress

Matt Bendiks familie er bange for, at han arbejdede sig selv ihjel

Becca Tobin fra 'Glee' mistede i torsdags sin kæreste, 35-årige Matt Bendik. Han blev fundet dø på sit hotelværelse. (Foto: All Over)
Becca Tobin fra 'Glee' mistede i torsdags sin kæreste, 35-årige Matt Bendik. Han blev fundet dø på sit hotelværelse. (Foto: All Over)

Det lægger endnu ikke fast, hvordan 'Glee'-skuespilleren Becca Tobins 35-årige kæreste, natklubejeren Matt Bendik, døde i torsdags, men hans familie frygter ifølge Daily Mail, at han døde af arbejdsrelateret stress.

- Hans forældre frygter, at han kan være død af et hjerteanfald, fordi han arbejdede så hårdt. Han var nærmest en 'workaholic'. Han havde planer om en stor karriere. Han ville så gerne gøre det godt, siger en kilde til Daily Mail.

Endnu en 'Glee'-stjernes kæreste død på hotel  

- Han var en fantastisk fyr, helt 'clean', tog ikke stoffer. Han var bare ekstremt ambitiøs, hvilket, hans familie frygter, har ledt til hans død. Det er så sørgeligt, for Becca var dybt forelsket, tilføjer kilden.

Matt Bendik og Becca Tobin sammen (Privatfoto via Instagram):

I fredags foretog en retsmediciner en undersøgelse af Matt Bendiks lig, men kunne ifølge CBC News ikke umiddelbart fastslå dødsårsagen. Over de næste dage vil flere prøver og undersøgelser blive lavet i håb om at finde frem til den nøjagtige årsag til dødsfaldet.

Torsdag omkring middag fandt en rengøringsassistent på Hotel Monaco i den amerikanske by Philadelphia Matt Bendik død på hans værelse. Aftenen før havde han været i byen sammen med Becca Tobin, der spiller rollen som Kitty Wilde i 'Glee'. Hun var ikke tilstede på hotellet, da hendes kærestes lig blev fundet.

Lea Micheles nye kæreste er tidligere gigolo  

Politiet konstaterede kort efter fundet af liget, at der ikke var tale om en forbrydelse eller selvmord, ligesom der ikke blev fundet hverken medicin eller stoffer på værelset.

I dag er det nøjagtigt et år siden, at en anden 'Glee'-stjerne, Lea Michele, mistede sin kæreste, 'Glee'-kollegaen Cory Monteith, på et hotelværelse. Han tog en overdosis og blev fundet død på et hotel i canadiske Vancouver.

Becca Tobin (nummer to fra venstre) i 'Glee', hvor hun spiller Kitty Wilde. (Foto: All Over)
Becca Tobin (nummer to fra venstre) i 'Glee', hvor hun spiller Kitty Wilde. (Foto: All Over)

Tv-stjerne taler ud om kærestens narko-død