Kim Kardashian tjener kassen på ny app

En iPhone-app øger Kim Kardashians i forvejen store formue

Kim Kardashian ser ud til at blive endnu rigere i løbet af det kommende år. Foto. AP
Kim Kardashian ser ud til at blive endnu rigere i løbet af det kommende år. Foto. AP

465 millioner kroner. Det er, hvad Kim Kardashian kommer til at tjene på en ny iPhone-app.

'Keeping Up With The Kardashians'-stjernen kommer til at tjene kassen - faktisk mere end hendes samlede indtægter i det forgangne år - på det nye spil - simpelthen fordi det bruger hendes navn, skriver TMZ.

Jeg vil gerne være en 'MILF'  

I spillet, som hedder 'Kim Kardashian: Hollywood', skal spillerne designe deres egen berømthed og interagere med den 33-årige stjernes karakter og hendes venner.

Spillet er gratis at downloade på IOS- og Android-telefoner, men tillader spillerne at lave in-app-køb - og det bliver benyttet. En bruger brugte 2750 kroner på bare nogle få dage.

 

Kim Kardashian ventes at få 45 procent af spillets nettoprofit, der ser ud til at blive omkring 1,1 milliard kroner bare i år. Efter diverse udgifter ser bliver det omkring 465 millioner kroner.

Samtidig har Kim og hendes mand - rapperen Kanye West, som hun har sin 13-måneder gamle datter North med - sagt nej til et tilbud på 5,5 millioner kroner for billeder af deres bryllup, som fandt sted i maj i Firenze, Italien.

Kanye West tæt på at gå i sort  

Brunetten, der indkasserede 8,25 millioner kroner for billederne af sit 2011-bryllup med Kris Humphries - og 1,65 millioner kroner for sin bryllups-bekendtgørelse - siges at have sagt nej tak til pengene, fordi 36-årige Kanye vil have noget privatliv.