Latinostjerne roser homosvømmer

Ricky Martin er glad og stolt over, at svømmeren Ian Thorpe valgte at springe ud som homoseksuel

Ricky Martin (billedet) er glad for at Ian Thorpe er sprunget ud. (Foto: AP/Charles Sykes).
Ricky Martin (billedet) er glad for at Ian Thorpe er sprunget ud. (Foto: AP/Charles Sykes).

Sportsmænd bliver ofte set som alfahanner, der lægger kvinder ned på stribe.

Men sådan er det ikke for alle mandlige sportsudøvere. I hvert fald ikke for stjernesvømmeren Ian Thorpe, der har vundet OL-guld fem gange. Han valgte nemlig for nylig at springe ud som bøsse, og det var ifølge den homoseksuelle sanger Ricky Martin en utrolig modig beslutning, der får betydning for en masse unge mennesker.

- Tillykke Ian Thorpe! Du er en modig mand, og jeg er glad på dine vegne. Der er millioner af mennesker, der sætter pris på, hvad du har gjort, skriver den 42-årige puertoricanske musiker på sin Twitter-profil.

Svømning OL-legende bekræfter: Jeg er bøsse  

Og ifølge Martin hjælper er den australske svømmer en masse unge mennesker, fordi han er et pragteksempel på, at det er okay at være homoseksuel.

Ian Thorpe springer ifølge engelsk avis ud som homo i et tv-interview, der sendes søndag. (Foto: AP) Svømning Svømmegigant springer ud som homo  

- Der er millioner af små drenge og piger, som kæmper med deres seksuelle identitet. Når der kommer en person, som er så betydningsfuld som Ian Thorpe og siger, at det er helt i orden at være homo, så hjælper det rigtig mange mennesker, siger 'Livin' La Vida Loca'-hitmageren til australske Herald Sun.

I 2010 var Ricky Martin selv igennem en lignende oplevelse, da han offentligt sprang ud af skabet.

0 kommentarer
Vis kommentarer