Rygter florerer stadig: Powerpar går fra hinanden

Nu går der endnu en gang rygter om, at Beyonce og Jay-Z skal skilles

Se Beyonce og Jay Z forlade deres kontor på Manhattan. (Vide: Splash)
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Det er ikke let at være kendt i Hollywood. Og det er bestemt ikke nemt at være gift der.

Nu går rygterne nemlig igen om, at sangerinden Beyonce og husbonden, rapperen Jay Z, skal skilles efter seks års ægteskab.

Solange fortæller om elevatortæsk  

Parret, der i øjeblikket er på tour sammen, prøver desperat at finde en måde at gå fra hinanden på, når de har spillet deres sidste koncerter sammen i december, uden at de kommer til at skabe for meget opmærksomhed.

- De har ikke længere deres vielsesringe på, hvis du lægger mærke til det. De prøver virkelig at finde en måde at gå fra hinanden uden en officiel skilsmisse, siger en kilde tæt på parret til New York Post.

Beyonce og Jay Z: Romantik i solnedgang  

Det celebre par har datteren Blue Ivy på to år, og det er angiveligt efter hendes fødsel, at tingene begyndte at gå galt.

- De lavede den klassiske fejl, at de troede et barn ville ændre alting, og at det ville bringe dem tættere sammen. De talte endda om, at de skulle prøve at få et barn mere for at se, om det ville hjælpe. Men efter et stykke tid var Jay ude og lave sine ting, og Beyonce var det samme, fortæller kilden. 

De to hitmagere har ellers gjort deres for at holde sammen på ægteskabet. Igennem et længere stykke tid har de gået til parterapi, men det virkede heller ikke.

Forbes har talt: Hun er den mest magtfulde kvinde  

Det seneste stykke tid har der gået rygter om, at den berømte rapper har været sine kone utro, og det har været det, der har fået Beyonce til at sige stop.

Parret har datet siden 2002 og har lavet adskillige hit sammen som 'Bonnie and Clyde', 'Drunk in love' og 'Crazy in love', men nu er der angiveligt ikke særlig meget kærlighed tilbage. Desværre.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+