Topmodel vil stifte familie

Victoria's Secret-modellen Behati Prinsloo, der for nylig giftede sig med Adam Levine, har planer om at få børn med sangeren

Behati Prinsloo har ikke de store forventninger for fremtiden, men børn er helt sikkert en del af den (Foto: Target Press). Tryk på 'næste' for at se video med parret
Behati Prinsloo har ikke de store forventninger for fremtiden, men børn er helt sikkert en del af den (Foto: Target Press). Tryk på 'næste' for at se video med parret
Følg Internationale kendte

Det er ikke meget mere end en uge siden, at hun sagde ja til sin drømmemand. Men supermodellen Behati Prinsloo spilder åbenbart ikke tiden.

Hun er nemlig allerede begyndt at tænke over at få børn med sin nye mand Adam Levine, som er forsanger i det populære band Maroon 5. Dog har hun endnu ikke planlagt, hvornår det skal ske.

- Vi har helt sikkert en plan om at få børn, men derudover har jeg ingen forventninger. Og det er ikke nogen dårlig ting, for jeg har lært, at man ikke kan planlægge fremtiden. Jeg lever en dag ad gangen, og så ser jeg, hvad der sker. Det er rimelig uklart, men det er faktisk sådan, jeg godt kan lide at leve, siger Victoria's Secret-modellen til Net A Porter Magazine.

Popstjerne gifter sig med supermodel  

Og det er heller ikke fordi, parret har travlt. Den namibiske skønhed er nemlig kun 25 år gammel, mens sangfuglen, hun har giftet sig med, er 35 år gammel.

Parret giftede sig i Mexico den 19. juli, og noget tyder på, at både mand og kone har et svagt punkt, når det kommer til børn. I hvert fald valgte brudeparret at få alle deres gæster til at donere penge til et børne hospital i Los Angeles i stedet for at dukke op med bryllupsgaver.

Hollywood-kendis var forlover ved Adam Levines bryllup  

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.