Se videoen: Her slår Orlando Bloom ud efter Bieber

De to kendisser røg i totterne på hinanden i aftes på Ibiza

(Billeder fra Aftonbladet)
Følg Internationale kendte

Som Ekstra Bladet tidligere i dag kunne fortælle, gik det i aftes hedt for sig på party-øen Ibiza, da skuespilleren Orlando Bloom og sangeren Justin Bieber mødte hinanden på restauranten Cipriani.

Orlando Bloom slog nemlig ud efter Justin Bieber, hvorefter en anden Hollywood-kendis, Leonardo DiCaprio, var med til at skille kamphanerne ad, mens også supermodellen Naomi Campbell gjorde sit for at få kølet de iltre temperamenter ned.

Remee så Bieber-slagsmål: Det er jo voksenmobning

Flere internationale medier har skrevet, at Orlando Bloom slog Bieber direkte i hovedet, og i nogle versioner forlyder det, at Bieber belv ramt, mens andre fortæller, at han nåede at dukke sig.

Den danske producer Remee var også tilstede på restauranten og beskrev efterfølgende på Facebook, hvordan Justin Bieber var blevet slået i maven.

Ekstra Bladet kan nu vise en video, der viser, hvad der skete.

Hovsa Bieber: Laver musik uden lyd

Orlando Bloom og Justin Bieber er ikke bedste venner. (Fotos: AP)
Orlando Bloom og Justin Bieber er ikke bedste venner. (Fotos: AP)

En svensk gæst på restauranten nåede at optage optrinnet på sin mobiltelefon og formåede efterfølgende at holde den skjult fra sikkerhedsvagterne, der efterfølgende krævede at folk slettede deres optagelser af episoden.

På videoen ses det, hvordan Orlando Bloom langer ud efter Justin Biebers hoved, men lige præcis ikke når at ramme, da en af Biebers bodyguards når at slå Orlando Blooms knytnæve væk.

Ifølge svenskeren, der optog videoen, kom slaget ikke bare ud af det blå. I løbet af de foregående minutter var stemningen mellem Justin Bieber og Orlando Bloom blevet dårligere og dårligere.

Se hvad du går glip af, Orlando

Uvenskabet mellem de to kendisser skyldes angiveligt, at Justin Bieber tilbage i 2012 til en fest kom lidt for tæt på Orlando Blooms daværende kone, Victoria's Secret-modellen Miranda Kerr.

I år var det så Orlando Blooms tur til at give igen - han festede nemlig i april igennem med Justin Biebers on/off-kæreste, skuespilleren Selena Gomez.

Her til formiddag tog Justin Bieber så hævn - på afstand - over Orlando Bloom. Han uploadede et billede af en bikiniklædt Miranda Kerr på Instagram, men slettede dog hurtigt billedet igen.

Se videoen over artiklen.

Orlando Blooms topløse nye kæreste  

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvis krigen og katastroferne kommer, hvad skal vi mennesker så gøre?