Teksten i kæmpehit ændres efter elevator-tæsk

Popdronningen Beyoncé har igen ændret sine sangtekster, så det passer til uheldige episoder i ægteskabet med hiphop-mogulen Jay-Z

Der florerer allerede rygter om, at parrets igangværende 'On The Run Tour' vil blive aflyst, fordi et brud er nært forestående. (Foto: AP)
Der florerer allerede rygter om, at parrets igangværende 'On The Run Tour' vil blive aflyst, fordi et brud er nært forestående. (Foto: AP)
Følg Internationale kendte

Først ændrede hun teksten i nummeret 'Resentment', og nu ændrer popdronningen Beyoncé endnu en gang sine sangtekster til ord, der læner sig op af uheldige episoder i sit virkelige liv. Ord, som kan tolkes som reaktion på det efter sigende skrantende ægteskab med hiphop-mogulen Jay-Z.

Beyonce på lejligheds-jagt - alene  

Den kvindelige rapper Nicki Minaj udgav lørdag aften et remix af Beyoncé-nummeret 'Flawless'. Men der er ændret i teksten i forhold til Beyoncés original, så Beyoncé i stedet synger: 'Selvfølgelig går lortet nogle gange ned, når der er en milliard dollars i en elevator'.

Solange fortæller om elevatortæsk  

Og apropos elevator så ramte en skandale superstjerneparret, da en lækket overvågningsvideo fra en storstilet gallafest viste Beyoncés lillesøster Solange lange ud efter Jay-Z med slag og spark i en elevator.

Beyoncé medvirker i husmorporno-film  

Uden at komme nærmere ind på hvad der udløste elevator-pryglene sendte parterne en udtalelse, hvori de forklarede, at de havde almindelige problemer ligesom alle andre, men at de fælles var kommet videre.

Rygter florerer stadig: Powerpar går fra hinanden  

Rygterne har længe ulmet om massive problemer i ægteskabet. Tidligere i år ændrede 'Crazy in Love'-sangerinden nemlig teksten til nummeret 'Resentment'. I originalen synger hun:

'Jeg har været ved din side i seks år. Hvorfor fortjente jeg at blive behandlet på denne måde af dig'?

 

'Seks år' blev ændret til '12 år', som er det antal år, parret har været sammen. Og linjerne 'som om jeg ikke kunne gøre det samme for dig som din elskerinde' blev til 'som om jeg ikke kunne gøre det samme for dig som den dumme kælling'.

Beyoncé sætter fut under skilsmisserygter  

Beyoncé har ikke kommenteret nogle af rygterne, men lagde for nylig et billede op på Instragram-profil af manden Jay-Z, der bærer deres fælles datter Blue Ivy med ordene: 'Min yndlingsnuance er Jay-Z blå' ('My favorite hue is JayZ Blue', red.)

Superstjerneparret turnerer netop nu med fællesturnéen 'On the Run'.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Nej Lars, dansk politik har ikke brug for dig – det er omvendt