Irina Shayk gør sommeren ekstra hot

Den russiske model i nyt bade-outfit for colombiansk mærke

Portugiseren Cristiano Ronaldo er en sand score-djævel på fodboldbanen, senest vist ved Supercup-finalen tirsdag aften mod Valencia, hvor hans to mål afgjorde kampen til Real Madrids fordel.

Men udenfor banen er han også en score-ka'l. Han er kæreste med den russisk-fødte trusse- og bikini-model Irina Shayk, der - kan vi godt sige uden at fornærme nogen - regnes for en af verdens flotteste kvinder.

Stor klasse hver gang
Russeren forlener ethvert stykke klæde, hun viser sig i, med stor klasse, og det har designere og firmaer selvfølgelig ikke været sene  til at opdage.

 

Senest viser hun sig i nyt bade- og strand-outfit for det colombianske brand Aqua Bendita, og det får bestemt fuld valuta for pengene, hvilket denne billedserie jo viser ret så klart.

Noget ved filmen
Men Irina Shayk er også ved at skabe sig en film-karriere. Forleden var hun i London for at gøre reklame for sin nye film, 'Hercules', og hun lagde ved den lejlighed ikke skjul på, at hun håber på at få flere film-tilbud i fremtiden.

Intl. kendte Irina: Jeg skal altid spille stripper

Irina Shayk dækker for de mest private dele af Ronaldos krop. (Foto: Spanske Vogue) Intl. kendte Ronaldo helt nøgen på magasinforside

Irina Shayk. Foto: Target Press Intl. kendte Mens kæresten stadig surmuler...  

Det skal den skønne nu nok få.

Det så ikke helt dårligt ud, da Irina Shayk i forbindelse med et photoshoot tidligere på året blev smurt ind i olie. (Video: Splash)

1 af 17 
2 af 17 
3 af 17 
4 af 17 
5 af 17 
6 af 17 
7 af 17 
8 af 17 
9 af 17 
10 af 17 
11 af 17 
12 af 17 
13 af 17 
14 af 17 
15 af 17 
16 af 17 
17 af 17 
0 kommentarer
Vis kommentarer