Annonce:
Annonce:

Potter: Min kvinde skal elske sport

Daniel Radcliffe mener godt, mænd og kvinder kun kan være venner, hvis ikke der kommer seksuel attraktion ind i billedet

Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Efter at have fået en modtagelse, der var en konge værdig, af fans og biografgængere onsdag aften i København, var det torsdag pressens tur til at få ord fra selveste Harry Pot... øh... Daniel Radcliffe, som troldmandslærlingen i virkeligheden hedder.

Den 25-årige brite, god for mindst en halv milliard kroner, er premiere-aktuel med den romantiske komedie 'What If', og den var han i byen for at skubbe til i interessen.

I filmen spiller Radcliffe den unge lægestuderende Wallace, der til at begynde bilder sig selv ind, at det er godt nok bare at være ven med den kønne animator, Chantry - spillet af Zoe Kazan - der uheldigvis for ham har en kæreste, som hun bor sammen med.

Men som man nok kan regne ud, hvis man har set bare en romantisk komedie, er det ikke nok i længden, og spørgsmålet er, om mænd og kvinder i virkeligheden bare kan være venner.

Annonce:

Kvindelige venner
Det spørgsmål blev Daniel Radcliffe stillet, da Ekstra Bladet deltog i et rundbords-interview med troldsmandslærlingen.

Daniel Radcliffe højt til vejrs i København. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Daniel Radcliffe højt til vejrs i København. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
 

- Det tror jeg absolut, at de kan. Helt sikkert. Der findes masser af platoniske forhold derude. Det kan dog være anderledes, hvis der kommer seksuel attraktion ind i billedet. Jeg har masser af kvindelige venner, har altid haft det. Husk på, at jeg voksede op på et film-set og tilbragte masser af tid i make up-rummet. Det var som at have en flok ældre søstre, og jeg har altid følt mig godt tilpas i kvindeligt selskab, lød det fra den lille berømthed.

- Hvordan undgik du at blive lun på Zoe Kazan under optagelserne, spurgte Ekstra Bladet.

- Man bliver jo ikke forelsket i enhver person, man arbejder sammen med. Så det var ikke noget problem.

Elsker sport
- Hvilke kvaliteter leder du efter i en kvinde?

Annonce:

- Det samme som alle andre, formoder jeg. Intelligens og humor, og så skal hun kunne lide sport. Bare for at sige noget, andre ikke siger. Jeg elsker at se amerikansk football, cricket og boksning. Hun behøver ikke at kunne lide at se de same sportsgrene. Men jeg tror ikke, jeg kan være i et forhold, hvor hun slet ikke interesserer sig for sport.

Daniel Radcliffe fik en kongemodtagelse af danske fans i biografen onsdag aften. (Foto: Jonas Olufson)
Daniel Radcliffe fik en kongemodtagelse af danske fans i biografen onsdag aften. (Foto: Jonas Olufson)
 

- Når jeg besøger venner, og deres hustruer eller kærester allernådigst tolererer, at der ses sport i fjernsynet, men i øvrigt i hele deres attitude lader forstå, at de helst ser det slukket, så melder jeg pas.

- Det er det samme som at gå i biffen, og hun hader den film, vi skal se. Så kan man slet ikke nyde filmen, men fokuserer mere på, hvor meget hun hader den.

Taknemmelig for Potter
Daniel Radcliffe kom til verdens opmærksomhed som 11-årig, da den første Harry Potter-film havde premiere. For fire år siden var det slut som 21-årig, da den syvende filmatisering af J.K. Rawlings eventyrlige bøger om Hogwarts-universitetet, og de grumme kræfter, der truede skolen og dens elever, var i kassen.

Konge-modtagelse til Harry Potter

Harry Potter-stjerne i fan-problemer igen

Potter-stjerne drømmer om kæmpefamilie  

Annonce:

- Har du fået Potter ud af systemet efterhånden?

- Hvad mener du med ud af systemet'?

- Ikke tale om ham, ikke tænke på ham...

- Nej, sådan er det ikke. Jeg bliver spurgt om ham hele tiden. Det var en stor del af mit liv, og jeg er meget taknemmelig for at have oplevet det. Absolut ikke noget, jeg ikke vil tale om.

- Hvad hvis Rawling skriver en efterfølger?

-  Det har hun heldigvis ikke gjort, og det vil være fint for mig, hvis hun ikke gør det.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: