Annonce:
Annonce:

Nu taler Apple om nøgen-læk

Apple frikender iCloud efter 40 timers efterforskning

Apple frikender iCloud i nøgenskandalen, der også skulle have ramt Rihanna, Candica Swanepoel og Kim Kardashian. (Fotos: AP og Target Press)
Apple frikender iCloud i nøgenskandalen, der også skulle have ramt Rihanna, Candica Swanepoel og Kim Kardashian. (Fotos: AP og Target Press)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Det er ikke et angreb på Apples iCloud, der er skyld i, at at nøgenbilleder af op mod 100 berømtheder er endt online.

Derimod er det kendissernes egne konti, der er blevet hacket, siger Apple, der nu for første gang taler om det gigantiske nøgen-læk, der har rystet store dele af den amerikanske kendis-verden.

Apple frikender, at selve iCloud er blevet hacket efter 40 timers efterforskning.

Indrømmer nøgen-læk: På flugt fra FBI

'Visse berømtheders konti' blev kompromitteret i, hvad firmaet kalder et 'meget målrettet angreb', skriver recode.net.

Apple har udsendt følgende meddelelse:

'Vi ønskede at give en opdatering på vores undersøgelse af tyveriet af billeder af bestemte berømtheder. Da vi blev klar over tyveriet, var vi forargede og satte med det samme vores teknikere i gang med at finde kilden.

Sex-film med Jennifer Lawrence på vej

Annonce:

Vores kunders privatliv og sikkerhed er af den største betydning for os. Efter mere end 40 timers undersøgelse har vi opdaget, at visse kendis-konti blev kompromitteret i en meget målrettet angreb på brugernavne, adgangskoder og sikkerhedsspørgsmål. En praksis, der er blevet alt for almindelig på internettet.

Ingen af ​​de sager, vi har undersøgt, er sket som følge af brud i nogen af ​​Apples systemer - inklusiv iCloud og Find my iPhone.

Vi fortsætter med at arbejde med de retshåndhævende myndigheder for at hjælpe med at identificere de involverede kriminelle,' skriver Apple.

Hollywood ramt af kæmpe nøgenskandale

Det er Hunger Games-stjerne og Oscar-vinder Jennifer Lawrence, der er løbet med langt størstedelen af opmærksomheden i forbindelse med de offentliggjorte nøgenbilleder. Hun er dog langt fra den eneste, der er ramt.

Nettet går amok over nøgne Jennifer Lawrence

Der er på nuværende tidspunkt også blevet lagt billeder på nettet af Kaley Cuoco, Kate Upton, Victoria Justice, Lea Michele, Araina Grande, Brie Larson, Kirsten Dunst, Becca Tobin, Hope Solo, Teresa Palmer, Kristen Ritter, Mary Elizabeth Winstead, McKayla Maroney, Ali Michael og Aubrey Plaza.

I alt er cirka 100 berømtheders konti blevet hacket.

Her er nøgen-listen: De er blevet hacket

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: