Annonce:
Annonce:

Flere kendis-nøgenbilleder lækket

For tredje gang på kort tid er der dukket private nøgenbilleder af kendte kvinder op på internettet

Cara Delevingne er blandt de nye kendisser med ufrivillige nøgenfotos på nettet. Her er hun spottet efter et fotoshoot tidligere på måneden.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Når du står nøgen foran spejlet og tager en 'selfie', er det ofte ikke meningen, at billedet skal deles med hele verden.

En række kendte kvinder må dog sande, at det er virkelighed for dem og deres nøgenbilleder. For tredje gang på under en måned har ukendte hackere nemlig fået adgang til en række kendissers private billeder, som de spreder via internetsider som 4chan og Reddit. Det skriver The Daily Beast.

Dansk DJ deler hacket nøgenbillede af Rihanna

I denne omgang af lækagesagen er det navne som skuespillerinden Anna Kendrick og den eftertragtede supermodel Cara Delevingne, som er ofre for det spektakulære læk af billederne af afklædte stjerner.

Annonce:

Og selv om hackerne efter alt at dømme har fået billederne ved at skaffe sig adgang til de kendte kvinders iCloud, som er Apples officielle opbevaringssted for filer på internettet, så nægter selskabet i en pressemeddelelse, at de bærer skylden for lækket.

Hacket skuespillerinde griner af nøgenlæk

- Ingen af de sager, vi har kigget på, har resulteret i, at vi har fundet fejl i nogen af Apples systemer. Men vi fortsætter selvfølgelig med at arbejde sammen med ordensmagten for at komme til bunds i sagen, lyder det således fra det populære computerfirma.

Nogle af kendisserne, som optræder nøgne på nettet, er blandt andre Rihanna, Jennifer Lawrence, Scarlett Johansson og Kim Kardashian.

Model vil sagsøge Apple efter nøgen-læk

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: