Hollywoods perfekte deleforældre: Sådan gør vi

Skuespiller Ryan Phillippe er stolt af den måde, han og ekskonen Reese Witherspoon har håndteret at dele deres børn efter skilsmissen.

Ryan Philippe og Reese Witherspoon er her fotograferet i 2006, mens de stadig var et lykkeligt ægtepar. Nu er de lykkelige deleforældre. (Foto: AP)
Ryan Philippe og Reese Witherspoon er her fotograferet i 2006, mens de stadig var et lykkeligt ægtepar. Nu er de lykkelige deleforældre. (Foto: AP)
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Skilsmisser er hårde for alle - ikke mindst børnene. Men det er muligt, at bevare et godt forhold til sin ekspartner. Det er skuespillerne Ryan Phillippe og Reese Witherspoon levende eksempler på.

Ryan Phillippe er stolt af den måde, han og Reese Witherspoon har formået at fortsætte samarbejdet omkring børnene, efter parret blev skilt i 2006. Det siger han til HuffPost Live.

Det er en proces, hvor man hele tiden skal føle sig frem. Men jeg synes, vi er kommet et rigtig godt sted hen nu, siger den 40-årige skuespiller.

Han og Witherspoon blev gift tilbage i 1999, samme år som de begge slog igennem i filmhittet 'Sex Games'. Syv års ægteskab og to børn senere, måtte de to Hollywood-kendisser imidlertid smide håndklædet i ringen og fortsætte livet som fraskilte.

Reese skal skilles

- Jeg er stolt af den måde, vi har håndteret det hele på og de små mennesker, som vi har skabt. Hun (Reese Witherspoon, red.) er nu lykkeligt gift igen, og vores børn er fantastiske, siger Ryan Phillippe.

Stjerne genopstår i blondinerolle for syg fan

Børnene Ava og Deacon, som i dag er henholdsvis 15 og 10 år, bor fast hos deres mor i Los Angeles. For nylig kunne hele familien dog samles nær Ryan Phillips hjem i New York, hvor Witherspoon havde taget børnene med i anledning af, at hun skulle lave presse på sin nye film 'Kvinden der forsvandt'.

Den lille familie benyttede lejligheden til at tage på udflugt i Central Park, hvor de to eksturtelduer samtidig kunne mindes optagelserne til deres første romance på det hvide lærred.

Filmstjerne: Min mor er så pinlig på nettet

- Vi filmede en del scener til 'Sex Games' i den park. Børnene var helt oppe at køre over, at vi havde været der og filmet lang tid før, der overhovedet var tænkt på dem, fortæller Ryan Phillippe.

Reese Witherspoon er i dag gift med talentagenten Jim Toth. Sammen har de en søn på to år.

Skuespillerindes forældre frygtede filmby

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind