Nu vil Hollywoods pæne pige have sex og stoffer

Skuespillerinden Reese Witherspoon er træt af at blive set på som den søde pige. Hun vil gerne have mere komplekse og farlige roller

Stanglækker: Se Reese Witherspoon på den røde løber i oktober. (Video: Splash)
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Hollywoods perfekte deleforældre: Sådan gør vi

Stjerne genopstår i blondinerolle for syg fan

Man kan næsten ikke sige navnet 'Reese Witherspoon', uden at se den amerikanske skuespiller for sig i et af sine karakteristiske lyserøde sæt fra komediefilmen 'Blondinens hævn'.

Med sit blonde hår, lille krop og smukke ansigt har skuespillerinden Reese Witherspoon da også fået en ry som den søde pige.

Men den 38-årige skuespillerinde er træt af at være en elskværdig person, der kun bliver castet til de ufarlige komedieroller.

- Jeg har virkelig tit hørt folk sige: 'Vi vil ikke have Reese til at sige bandeord. Vi vil ikke have, at hun skal dyrke sex eller tage stoffer', udtaler Reese Witherspoon til New York Times.

Sat i bås
At blive set på som en bestemt type har den amerikanske skuespillerinde især følt, har spændt ben for hende inden for de seneste år.

- Jeg følte det ikke som en restriktion indtil for tre år siden, hvor jeg fandt ud af, at jeg ikke er sådan. Jeg er en kompleks person, der har mange sider i min personlighed. Men jeg er sat i en lille bitte bås, der reducerer mine roller, siger hun.

Reese Witherspoon forstår nu ikke folks syn på hende, som en der skal spille elskværdige rolle.

- Jeg er sat i en bås som elskværdig. Men hvad vil det sige at være elskværdig? For mig er elskværdigt menneskeligt, ægte og ærligt. Jeg synes min karakter i 'Wild' er meget mere elskværdig end mange af de roller jeg har haft i komedier, siger Reese Witherspoon og uddyber:

- Hun fortæller sandheden, og hun er ikke flov over de seksuelle erfaringer, hun har haft, eller over sit stofmisbrug.

Det er nemlig netop lykkedes den populære skuespillerinde at bryde ud af sin bås og høste en rolle i dramafilmen 'Wild'.

Filmen har premiere i Danmark den 19. februar.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+