Annonce:
Annonce:

Skandalestjerne rabler løs på Twitter

Den amerikanske skuespillerinde Amanda Bynes er atter ude med riven blot få timer efter, at hun blev udskrevet fra en psykiatrisk afdeling

I starten af oktober opførte Amanda Bynes sig ret specielt i LA's lufthavn. (Video: Splash)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Der er kendisser, der oplever en enkelt skandale i løbet af deres levetid, og så er der dem, der lever med skandalerne som en regelmæssig del af hverdagslivet.

Og så er der Amanda Bynes.

Den amerikanske skuespillerinde har det seneste år haft en mildest talt tumultarisk tilværelse. Senest er det særligt den 28-åriges forældre, der har stået i den spidse ende af hendes verbale pile. Hun har blandt andet beskyldt sin far for at have misbrugt hende som barn.

I forbindelse med en tvangsindlæggelse på en psykiatrisk afdeling den 10. oktober overtog forældrene dog alligevel myndigheden over hendes finanser, men det huer ikke skuespillerinden, der er røget til tasterne gennem det sociale medie Twitter.

Annonce:

'Jeg skal i retten i dag med min advokat for at bevise, at jeg er mere end i stand til at håndtere mit privatliv og finanser, og jeg er stiktosset,' tweetede Bynes fredag den 31. oktober.

'Politiet har indledt en sag mod min far - jeg er ikke i stand til at være i samme rum som ham. Han er seksualforbryder og han BURDE VÆRE I FÆNGSEL,' fortsatte den frustrerede skuespillerinde.

Amanda Bynes blev ellers udskrevet torsdag den 30. oktober, da lægepersonalet mente, at hun var stabil nok til at blive lukket ud i samfundet. Og om ikke andet virker skuespillerinden opsat på at bevise sit værd over for resten af verden.

'Folk har brug for at høre sandheden om, hvem jeg virkelig er - jeg bliver nødt til at vise dommeren, at jeg ikke har brug for hjælp til at tage beslutninger om min fremtid,' tweetede hun.

Konklusionen på retsmødet blev dog, at forældrene indtil videre holder fast i den midlertidige bemyndigelse. Det skriver Toronto Sun.


Så rygende lækker så Amanda Bynes ud til MTV Video Music Awards 2009. (Video: Splash)

Amanda Bynes beskylder sin far for at have forgrebet sig seksuelt på hende. (Foto: AP)
Amanda Bynes beskylder sin far for at have forgrebet sig seksuelt på hende. (Foto: AP)

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: