Filmstjerne indrykker forlovelses-annonce

Benedict Cumberbatch valgte hverken Facebook, Twitter eller tv, da han skulle fortælle verden om sin forlovelse

Benedict Cumberbatch er blevet kaldt en af Englands mest eftertragtede ungkarle. Det er han snart ikke længere. (Foto: AP)
Benedict Cumberbatch er blevet kaldt en af Englands mest eftertragtede ungkarle. Det er han snart ikke længere. (Foto: AP)

Benedict Cumberbatch, der blandt andet er kendt for sin rolle som Sherlock Holmes og Star Trek-skurk, valgte i dag en gammeldags, men for filmstjerner ret usædvanlig facon at offentliggøre sin forlovelse.

Han indrykkede ganske enkelt en lille, uanseelig tekst-annonce på avisen The Times' side for 'Fødsler, kommende bryllupper og dødsfald'.

I annoncen stod der sort på hvidt, at forlovelsen mellem Benedict og Sophie nu er en kendsgerning.

 

Hold øje med avisen
Ifølge rygterne har de to dannet par i længere tid. Sophie er teaterskuespiller og teaterdirektør, mens Cumberbatch' karriere på det seneste har taget gevaldigt fart med roller i blockbustere som 'Star Trek Into Darkness' og 'Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark'

Det forlyder ikke, hvornår brylluppet skal stå, men det er nok en god idé at holde godt øje med de bagerste sider i de britiske aviser, hvis man drømmer om at komme til globryllup.

 

0 kommentarer
Vis kommentarer