Annonce:
Annonce:

Upåvirket ved sit selvmord

Robin Williams var ædru, da han tog sit eget liv tidligere på året

Robin Williams blev kun 63 år. (Foto: AP)
Robin Williams blev kun 63 år. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Filmfans i hele verden blev ramt af et chok, da meddelelsen om Robin Williams alt for tidlige død kom sidst på sommeren.

Den 63-årige verdensstjerne valgte den 11. august at gøre en ende på sit liv ved at hænge sig i et dørhåndtag i sit hjem i Tiburon i Californien.

Robin Williams hængte sig selv i bælte

Siden har der været spekuleret i, hvad der fik Williams til at tage den drastiske slutning om at gøre en ende på sit liv.

Tog Robin Williams stoffer før sin død

Kort før sin død var 'Mrs. Doubtfire'- stjernen indlagt på en afvænningsklinik til behandling for sit alkoholmisbrug, men selvmordet skyldes ikke, at Robin Williams var røget på flasken igen. Det fastslår politiets undersøgelser nu.

Annonce:

The Marin County Sheriff's Office and Coroner har afsluttet deres efterforskning af sagen, og de toksikologiske undersøgelser viser, at Williams hverken var påvirket af alkohol eller ulovlige stoffer, da han døde.

Robin Williams led af Parkinsons

Filmstjernens kone har tidligere afvist, at Williams skulle være røget af vandvognen. Og det udsagn bliver altså nu bekræftet.

'Robin var ædru, han kæmpede tappert sine egne kampe mod depression, angst og Parkinson's på et tidligt stadie, som han ikke var klar til at dele med offentligheden. Vi håber, at i lyset af Robins tragiske bortgang, at andre vil finde styrke til at søge den hjælp og støtte, de behøver, uanset hvilken kamp de gennemgår, så de vil være mindre bange', skrev hun i en skriftlig redegørelse få dage efter dødsfaldet.

Ud over sin kone, Susan Schneider, efterlod skuespilleren sig tre voksne børn.

Robin Williams' karriere i billeder

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: